2777
2789
عنوان

زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 51 پست
عزیزم این کاراتو درک میکنم چون خودمم اینجورم و کنترل میکنم خودمو ک عاقلانه رفتار کنم  ولی نبای ...

حرفت منطقیه... اما دقیقاً چهار روز پیش اقوامشان تو شهر دور فوت کرده بود یه شب رفت و آمد. وقتی آمد من دستامو باز کردم بغلش کنم. گفت چه بغلی یه روز نبودم ها ! من از اون روز قهرم باهاش تقریباً. هر چی میگه میگم تازه انجام دادم. میخواستم غذا هم ندارم براش بگم تازه برات غذا گذاشتم همین چند ساعت پیش. دیدم خودم گرسنه میمونم. 

عزیزم خب عذر داشتی نتونسته انجام بده، بعضی مردا حس چندشی دارن به این تایم خانما، کاریشونم نمیشه کرد& ...

عذر داشتم.... دست که داشتم.... دهن که داشتم.... کدوم زنی رو دیدی التماس همسرشو کنه که بده بخورم بعد اون نده ؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه شما رو نگفتم اون خانم ک پیشنهادشو داد برام عجیب بود  خب اگ برات سخت نیست شاید این کار جواب ...

اخه اون خودش مایل نیست.... من حدس زدم قبلاً شاید بخواد بهش پیشنهاد دادم . تو دوران دوستیمون قبل ازدواج حتی خودم براش فیلم فرستادم گفت من نمی‌بینم ازین چیزا !

خصوصی کجاست چجوری هست؟ من بلد نیستم بخدا الان بگی حضوری هم میام پیشت فقط یه راه حل بهم بده

من درخواست دوستی میدم قبول کن 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

من خودم متولد 73 همسرم 71

۲۹_۳۱

به نظرم بخاطر مشغلشه 

بهش زمان بده 

شما هم یکم خودتو مشغول نشون بده 

مستقیم بهش نگو رابطه میخوای لباسای محرک بپوش و بی تفاوت باش شاید بیشتر اثر کرد

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

متاسفانه آدمایی که اینجوری باشن خیلی سخت می‌تونن این کارشونو ترک بکنن به نظر منم شما فقط باید برید پیش یه روانشناس یا کسی که توی این زمینه کار بکنه ازش اطلاعات بخواید وگرنه اینکه بخوای همسرتو چک بکنی نمی‌دونم باهاش دعوا بکنی و اینا اصلاً راه حل مناسبی نیست

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
متاسفانه آدمایی که اینجوری باشن خیلی سخت می‌تونن این کارشونو ترک بکنن به نظر منم شما فقط باید برید پ ...

من اهل چک کردن نیستم. متاسفانه یه اخلاق بدی دارم که کسی یا چیزی از چشمم بیفته دیگه خدا هم بیاد برام مثل روز قبل نمیشه

اخه اون خودش مایل نیست.... من حدس زدم قبلاً شاید بخواد بهش پیشنهاد دادم . تو دوران دوستیمون قبل ازدو ...

وا خب معلومه پس ادم چهار چوب داریه اگ ببینه هم حساسه ک تو نبینی یا ندونی،شاید اشتباه دیدی یا دوستش براش فرستاده بوده مونده رو صفحه یا اصن چیز دیگه ای خواسته ببینه 

من یبار شوهرم داشت عکس نشونم میداد یهو یچی دیدم چیزی نگفتم فکردم فیلمه 

بعد دیدم ازین عکس طنزا بوده دوستش براش فرستاده بوده تو واتس آپش مونده تو گالریش،

الکی فکرتو خراب نکن 

باهاش بیشتر حرف بزن

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
من اهل چک کردن نیستم. متاسفانه یه اخلاق بدی دارم که کسی یا چیزی از چشمم بیفته دیگه خدا هم بیاد برام ...

منم همینطورم

حرفت منطقیه... اما دقیقاً چهار روز پیش اقوامشان تو شهر دور فوت کرده بود یه شب رفت و آمد. وقتی آمد من ...

لج نکن دختر 

این کارو نکن 

حرف بزن باهاش سرسنگین شو ولی لج نکن