2777
2789
عنوان

سزارین انتخاب اشتباه من!

1336 بازدید | 82 پست

میخوام از تجربه سزارینم بگم.

سزارین یکی از بزرگترین انتخاب های زندگیم بود (واسه منی که دوست داشتم طبیعی زایمان کنم).

حین عمل بیحسی از کمر داشتم و هیچ دردی متوجه نشدم. ولی همون ابتدای بیحسی حالت تهوع شدید و بعدش گرفتگی هر دو بینی رو داشتم که از عوارض داروهای سِرُم بود. 

همینا باعث شدند تو اتاق عمل بیقرار باشم و خاطره بدی واسم شد. حتی لحظه‌ای که بچه رو گذاشتند کنار صورتم حالم خوب نبود چون نفسم بالا نمیومد.

بعدش بردنم ریکاوری که خب مدت زمان بستری خیلی کوتاه و خوب بود و مشکلی نداشتم.

بعد از ریکاوری رفتم بخش. دکتر گفت ۱۰ ساعت چیزی نخورم و کامل دراز بکشم و اصلا سرم رو بالا نیارن که سردرد نشم.  

با اینکه بیحسیم کامل رفته بود ولی درد اصلا نداشتم. تا اینکه پرستار یه سرم بهم زد و دردا شروع شدند. گفت این برای جمع شدن رحم هست. و خب بعد از اتمام سرم دردش هم رفت.

بعد کلا درد نداشتم تا شب که میخواستم از تخت بیام پایین. پایین اومدن و راه رفتن زیاد سخت نبود.

فردای عمل کمردرد شدید داشتم. سردرد اصلا نشدم.‌و در کل درد خاصی سراغم نیومد. 

ولی الان که یک هفته میگذره جای بخیه‌هام با هر خوابیدن و پاشدن و نشست و برخاست تیر میکشه و واقعا آزاردهندست. 

و بیشتر از همه از لحاظ روحی به هم ریختم که چرا بدنم رو شکافتم و نذاشتم سیر طبیعیش رو طی کنه☹️

اگه تاپیکهای قبلی من رو نگاه کنید میبینید که من خیلی دوست داشتم طبیعی زایمان کنم. 

تا هفته های آخر یوگا کار میکردم و ماساژ پرینه انجام میدادم. خیلی تحقیق کردم ولی متاسفانه دور و برم همه همش از سختی‌های طبیعی میگفتند و حتی دکترم هم از تصمیمم حمایت نکرد. تو نت هم کلی از عوارض طبیعی میگفتند. گشادی واژن و افتادگی رحم و مثانه و...

من پارسال یه بار سقط دردناک داشتم و اصلا از درد زایمان نمیترسیدم ولی متاسفانه بخاطر ترس از عوارض و عدم حمایت دکتر در آخرین ویزیت، سزارین رو انتخاب کردم.

اگه شک دارید به انتخاب سزارین یا طبیعی، حتما عوارض سزارین و محدودیت های بعدش رو در نظر بگیرید.

✌️ ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ✌️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم طبیعی و سزارین هردو سختی ها دردها و مشکلات خودشونو دارن اصلا از این فکرا نکن بهترین کار کردی سزارین کردی توی ایران با این امکانات بدون دکتر با جنتا مامای ناشی فقط حون خودتو بچتو بخطر میندازی

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

هزار بار به عقب برگردم فقط و فقط سزارین 

شما هم اصرار داشتی به طبیعی باید میرفتی بیمارستان خصوصی انجام میدادی حالا هردکتری بود چون خودت میخواستی انجام بدی نه دکتر 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چون قلبن راضی نبودی نمیتونی با عوارضش کنار بیای،عروس ما هم تازه زایمان کرده سزارینی بود الان انقدر سرحال و خوشحاله اصلا گله و شکایتی نداره کلی هم از دکترش تشکر کرد و براش گل برد و...

عزیزم منم سزارین شدم دقیقا عین شما اما راضی بودم چون تعداد زیادی از خانومایی ک زایمان طبیعی داشتن اطرافم هستن ک اصلا راضی نبودن کلی سختی کشیدن..

برای همه داده ها و نداده هایت ک در راهند شکر ..شکر برای پسرم همسرم پدر و مادرم و خواهرم💞

طبیعی هم عوارض خودشو داره. منم 2 تا زایمان طبیعی داشتم و در نهایت بعد از چند سال مجبور شدم عمل ترمیم کامل انجام بدم که یک ماه نقاهتش بود. 

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود.