2777
2789
عنوان

سزارین انتخاب اشتباه من!

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 82 پست

من دختر عموم زایمان کرد تا چهل روز میگفت جای بخیه هام درد می‌کنه از کنار مینشست

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منی ک انقد تلاش میکنم برای بچه خدا بهم نمیده  فکر کنم اصلا دردش برام مهم نیست بچه باشه دردشو چ ...

برات صلوات فرستادم ایشالله ب حق حضرت زهرا دامنت سبز میشه

کاربری دست دو تا خواهره پس تعجب نکنید😁😅

عزیزم من یه زایمان طبیعی کردم زایمان خیلی سخت هم خودم هم بچم کلی اذیت شدیم بند ناف دور گردن بچم بود ولی به زور میخواستن طبیعی بیاد کلی بچم زجر کشید اکسیژن بهش نرسید چند روز تو Nicu بود

خودمم شکل واژنم خیلی بد و گشاد شده کلی بخیه خوردم

ایندفعه میخوام سزارین شم

طبیعی هم خیلی دردسر داره

خسته نباشی عزیزم و خدا بچتو حفظ کنه💚

منم طبیعی دوست دارم، اصلا دوست ندارم شکمم برش بخوره 😥

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

من که دوتا طبیعی شدم هم خیلی برام گل و بلبل نیس،الان از زایمان دومم نزدیک دوسال میگذره گشادی واژن دارم و افتادگی رحم تند تند میرم دستشویی زیاد نمیتونم ادرارمو نگه دارم تا چند وقت بی اختیاری داشتم 😔

طبیعی در صورتی ک اندازه ی لگنت خوب باشه خیلی خوبه ولی اگر یا لگن کوچیک یا بزرگ باشه تو هر دوش اذیت میشی .حالا ک زامیان کردی عزیزم قدم نو رسیده مبارک این درد ها درد های شیرینی هستن

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

طبیعی هم عوارض خودشو داره. منم 2 تا زایمان طبیعی داشتم و در نهایت بعد از چند سال مجبور شدم عمل ترمیم ...

عملش خیلی سخت بود؟؟منم میخوام برم انجام بدم ولی دقیق نمیدونم چجوریه فقط شنیدم یه چیزایی میشه برام توضیح بدین؟اصلا مثل روز اول میشه یا نه؟اینجایه چند نفر میگفتند عمل تنگی واژن انجام دادیم بعد برا را بطه دچار مشکل شدیم  الان مشکلی ندارین شما؟؟؟

طبیعی هم عوارض خودشو داره. منم 2 تا زایمان طبیعی داشتم و در نهایت بعد از چند سال مجبور شدم عمل ترمیم ...

ببخشید عزیزم منم مثل شمام فقط من بعد از هر دوتا زایمانم بخیه نخوردم شما بخیه داشتید یانه