2777
2789
عنوان

سزارین انتخاب اشتباه من!

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 82 پست
عملش خیلی سخت بود؟؟منم میخوام برم انجام بدم ولی دقیق نمیدونم چجوریه فقط شنیدم یه چیزایی میشه برام تو ...

من درد زیادی نداشتم. دردش مثل پریوده حتی روز اول هم شیاف نمیزاشتم که به توصیه دکتر برای زودتر خوابیدن ورم شیاف استفاده می‌کردم. من یک ماه خونه مادرم بودم، تا یک ماه نمیتونستم بشینم. یک ماه و نیم طول کشید تا تونستم درست روی صندلی بشینم. حتما باید نیرو کمکی داشته باشی، نمیتونی آشپزی و کار خونه انجام بدی. بعد از دسشویی حتما باید با سشوار خشک کنی و اسپری و ژل هر روز استفاده کنی. سختیش ایناست وگرنه اصلا درد نداره. 

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود. 
عملش خیلی سخت بود؟؟منم میخوام برم انجام بدم ولی دقیق نمیدونم چجوریه فقط شنیدم یه چیزایی میشه برام تو ...

از لحاظ تنگی و کیفیت رابطه خوبه و هیچ مشکلی ندارم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید عزیزم منم مثل شمام فقط من بعد از هر دوتا زایمانم بخیه نخوردم شما بخیه داشتید یانه

بله بعد از زایمانم بخیه داشتم اما تاثیری نداشت. خودم گشادیو احساس می‌کردم. 

الان راضی ای راستش منم نیاز دارم به این عمل ولی شوهرم گیر داده قبلش یه بچه دیگه بیار

آره کاملا راضیم. اما ناخواسته باردار شدم مجبورم سزارین کنم🤕😂

اگه قصد بچه دار شدن دارید عمل نکنید بزار برای آخر عمل کن. 

آره کاملا راضیم. اما ناخواسته باردار شدم مجبورم سزارین کنم🤕😂 اگه قصد بچه دار شدن دارید عمل نکنید ...

ای بابا😂😂

دکتر منم گفت ۱۶ عمل لابیا هم ۱۶ روهم ۳۲

والا نمیخوام ولی شوهرم گیره باید تکلیف این قضیه روشن شه بعد عمل کنم

بله بعد از زایمانم بخیه داشتم اما تاثیری نداشت. خودم گشادیو احساس می‌کردم. 

من کلا بخیه هام باز شد چه داخلی چه خارجی دوسال بعد زایمانم فهمیدم اینو

از کجا میفهمیدی گشاد شده ببهش که میپرسم واقعا متوجه نیستم

ای بابا😂😂 دکتر منم گفت ۱۶ عمل لابیا هم ۱۶ روهم ۳۲ والا نمیخوام ولی شوهرم گیره باید تکلیف این قضی ...

از پارسال تا الان چقدر گرون شده! 

آره به حرف شوهرت گوش کن. بعدش یه عمر راحت میشی، البته مواظب باش بعدش مثل من باردار نشی😂

اسی می تونی منو راهنمایی کنی ؟ 

من از ظهر یه دفعه یک ساعت درد پریودی می گیرم ، بعد ول می کنه یعنی مثلا ۳۰ ثانیه درد و انقلاض دارم بعد ولی میکنه دوباره ده دقیقه بعد میگیره 

به مدت یک ساعت این روال بود 

بعد ول کرد 

بعد دوباره یک ساعت بعد دوباره شروع شد همین طوری 

الان دوباره درد ندارن 

چی کار کنم به نظرتون برم بیمارستان یا درد کاذب؟ 

چون سزارینی هستم نمی خواستم معاینه بشم الکی 

من کلا بخیه هام باز شد چه داخلی چه خارجی دوسال بعد زایمانم فهمیدم اینو از کجا میفهمیدی گشاد شده ببه ...

اوه اوه چه بد

برای من خوب بخیه نزده بودن

دیگه حین رابطه هم خودت هم همسرت میفهمین فرق کرده. بعد متاسفانه وقتی گشاد میشه خیلی هوا میره داخل رحم😣

عزیزم با ورزشو لیزر هم جاش خوب میشه همه زمانبره دیگه تا خوب بشه حالا من خودم تاحالا زایمان نکردم ولی خواهرم طبیعی زایید خودش میگه وا.ژنش گشاد شده تو زندگیشم خیلی تاثیر منفی گذاشت همون بهتر که طبیعی نبود زایمانت

کتاب بخون 🙃
اوه اوه چه بد برای من خوب بخیه نزده بودن دیگه حین رابطه هم خودت هم همسرت میفهمین فرق کرده. بعد متا ...

والا همسرم رکه ولی میگه خوبی من نپرسیدما خودش میگه راستش جرات نمیکنم بپرسم میترسم حساس بشه وتازه کشف کنه که گشادم😂