2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دارم قبلش ۱۳ داشتم 

اصلا قابل مقایسه نیست محشره 

فقط انتنش قراره ۱۰ روز دیگه بپره ناراحتم 

اصلا نمیدونم میتونم برگردونم انتن رو یا نه 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
نع دیگه یه موبایل دیگه دارم با اون هاتسپات میکنم الان ۱۳ پرومکس دارم میخام برم عوض کنم میگن ۱۵ باگ د ...

من تا الان باهاش به مشکل نخوردم 

من آموزشگاه و سالن زیبایی دارم سوالی داشتید در خدمتم

من دارم قبلش ۱۳ داشتم  اصلا قابل مقایسه نیست محشره  فقط انتنش قراره ۱۰ روز دیگه بپره نار ...

الان ۱۵ داری ؟منم ۱۳ پرومکس دارم میخام بگیرم ۱۵ و ولی میترسونن میگن فرق چنانی نداره و داغ میکنه و ...

الان ۱۵ داری ؟منم ۱۳ پرومکس دارم میخام بگیرم ۱۵ و ولی میترسونن میگن فرق چنانی نداره و داغ میکنه و .. ...

از زمین تا آسمون فرق دارن!!

من یازده داشتم قبلش واقعا کیفیتش عالی شده 

مخصوصا دوربین 

از زمین تا آسمون فرق دارن!! من یازده داشتم قبلش واقعا کیفیتش عالی شده  مخصوصا دوربین

از موقعی که خریدی باگ نرم افزاری نداشته ؟انتنش و چیکار کردی؟من یه سامسونگ a12دارم میخام با اون هاتسبات کنم میگن نخر پشیمونت میکنه

از موقعی که خریدی باگ نرم افزاری نداشته ؟انتنش و چیکار کردی؟من یه سامسونگ a12دارم میخام با اون هاتسب ...

نه اصلا

آنتن هنوز دارم ترفند ها رو امتحان میکنم اگر نشد گوشی ویگه دارم مهم نیست آنتن نداشته باشم 

الان ۱۵ داری ؟منم ۱۳ پرومکس دارم میخام بگیرم ۱۵ و ولی میترسونن میگن فرق چنانی نداره و داغ میکنه و .. ...

اصلا داغ نمیکنه دروغ محضه 

دوربینش عالیهههههه 

از انتنش نمیترسی؟

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵