2777
2789
قشنگ اعصابم خراب شد باهاش نمی‌دونم ۱۲داشتم خیلی سلفیشو دوس داشتم ولی کیفیت عکاسی رو دوس ندارم فیلمبر ...

شاید تنظیماتی داره که ما بلد نیستیم

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
یازده چطوره راضی بودی؟ من که پولم به ۱۳ نمیرسه ولی قصد خرید ۱۱ رو دارم

یازده واقعا عالی بود پنج سال اخ نگفت

منتها دیگه خسته شده بودم عوض کردم

من آموزشگاه و سالن زیبایی دارم سوالی داشتید در خدمتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دارم قبلش ۱۳ داشتم  اصلا قابل مقایسه نیست محشره  فقط انتنش قراره ۱۰ روز دیگه بپره نار ...

عزیزم وضوح و رنگ عکس تو ۱۳ بهتره یا ۱۵؟ البته من سری پرو هر کدوم رو میگم واینکه  دوربین برام مهمه به خصوص رنگ عکس و وضوح 

عزیزم وضوح و رنگ عکس تو ۱۳ بهتره یا ۱۵؟ البته من سری پرو هر کدوم رو میگم واینکه  دوربین برام مه ...

بنظر من ۱۵ بهتره مخصوصا کیفیت دوربینش 

ولی خب بازم از چندجا که تخصص دارن بپرس

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
عزیزم آنتن رو تونستی برگردونی؟ 

سلام عریزم نه بدون انتنم

سلام عریزم نه بدون انتنم

سلام به روی ماهت 

ایوای اخه ۱۳ و ۱۵ ی قیمته دلمون نمیاد ۱۳ بگیریم . از ی طرف هرکی یچیز میگه یکی میگه آنتن من برگشته یکی میگه برنگشته

چند روز پیش ی خانومه تاپیک زد گفت میخام ایفون ۱۵ بگیرم ریجسترش قراره بکنم و فلان ازش پرسیدم جچوری جواب نداد.

موندیم چیکار‌کنیم 

آخیش
سلام به روی ماهت  ایوای اخه ۱۳ و ۱۵ ی قیمته دلمون نمیاد ۱۳ بگیریم . از ی طرف هرکی یچیز میگه یک ...

نه عزیزم ریجسترم‌اگه بیاد بالای ۲۵ میلیونه 

شانسی بعضیا انتن دارن اونم یک نفر در صد نفر

کیفیت ۱۵ بهتره ولی خب انتن نداره ادم خبلی اذیت میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز