2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آقا یه سوال از دوربین سلفی گوشی راضی هستین؟من خروجی عکسو دوس ندارم تنظیمات خاصی داره؟

اقا منم دقیقا همین مشکلو دارم هم دوربین عقب هم جلو 

مخصوصا سلفی خروجی هزار درجه بی کیفیت تر از اون چیزیه که دوربین نشون میده

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

۱۵ ریجستری نمیشه بخاطر همین رو مخمه من ۱۳ پرومکس دارم راضیم ولی خوب مسلما ۱۵ بهتره البته پسر عموم داره میگه خیلی زود داغ میکنه دوستمم داره همینو میگه بازم چون ندارم نمیدونم ولی خوب نظر اونایی که دارن رو گفتم

اقا منم دقیقا همین مشکلو دارم هم دوربین عقب هم جلو  مخصوصا سلفی خروجی هزار درجه بی کیفیت تر از ...

قشنگ اعصابم خراب شد باهاش نمی‌دونم ۱۲داشتم خیلی سلفیشو دوس داشتم ولی کیفیت عکاسی رو دوس ندارم فیلمبرداری انگار بهتره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز