2777
2789

ازش خسته شدم ۱۶ سالمه حتی نمیزاره خودم برم مدرسه بیام دارم روانی میشم از دستش بددهنه همش فحش میده کتک میزنه برگشت یه فحش بدی داد. گفت ج نده داد زدم گفتم دهنتو ببند درو کوبیدم قفل کردم خیلی حالم بده تروخدا دعا کنید بمیره 

من ارزومه یه بابا داشته باشم که درکم کنه بهم محبت کنه بخدا هروزم شده شنیدن فحش ی عالمه هدف دارم میدونم بهشون نمیرسم  با این وضع

دلم میخواد یه مکان اروم باشه توش درس بخونم الان از بس گریه کردم نفسم بالا نمیاد میخوام یه دختر خراب بشم ابروشو ببرم همه بلایی به سرش بیارم حقشه اون دختری که میخوام بشم حقش نیست حقش اینه ابروشو ببرم هروز به مامانم که باباش مرده فحش میده خدایا خودت کمکم کن

بدنم خستس عجیب:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چ حرفیه الان عصبی دوتا لیوان اب بخور اروم شی

هروزم شده دعوا و جنگ

بسمه دیگه بخدا نمیتونم هیچ بابایی اینجوری نیست هیچ بابایی ارزوی مرگشو میکنم فقط بمیره

میفهمم درکت میکنم 

دلم میخواد شب از خونمون فرار کنم برم خودمو بکشم نمیدونم چیکار کنم اروم شم میخوام ی بلایی سر خودم بیارم یا بابام بمیره یا من بمیرم

ای کاش من سقط میشدم به دنیا نمیومدم ای کاش میمردم تو شکم مامانم ای کاش ماشین بزنه راخت شم

درکت میکنم منو هم خیلی اذیت میکنه بعضی وقتا دلم میخواد همچین تاپیکی بزنم

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

انقدر این تاپیکا زیاد شدن تعجب میکنم مگه میشه همه ی پدرو مادرا باهم انقدر همشون بد شن؟

شاید مشکل از نسل الان باشه عزیزم

احساس میکنم تا بابا مامانا یه جیزی میگن میان تاپیک میزنن که دعا کنید بابام بمیره.مامانم بمیره

البته حرف پدرت بد بوده ها ولی شماها هم یکم راه بیایید باهاشون عزیزم .نسلی هستید که تحما نصیحت ندارید و کارتون به فحش میرسه

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

نمیتونیم دعا کنیم چون دعای مرگ نفرین حساب میشه و به خودمون بر می گرده 

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 
سعی کن درستو بخونی دختر خودساخته ای بشی بری از پیشش ...خراب بشی بیشترین صدمه اش خودت میبینی نه اون&n ...

تو این محیط چجوری درس بخونم؟

هروز شده گریه و جنگ و فحش

بخدا تیک عصبی گرفتم ابروهامو میکنم همیشه استرس دارم میخوام خودمو بکشم

گشتم نبود نگرد نیست . ظهر عصبی شد پشت دستی زد تو چشمم دعام کن آسیب جدی نباشه 😢😭چون قشنگ کرکره ی چشمم پایین اومده سیاه سیاه شده هیچی باهاش نمی‌بینم . رفتم جلو آیینه سفیدی چشمم عین لبو شده ب خواهرم گفتم برم دکتر گفت نه یه دفعه اونم اینجوری کتک خورده خوب شده 

خب عزیزم با دعای ما که بابات نمیمیره  از بزرگترای فامیل کمک بخواه حیف از تو دختر که بابات لیاقت نداره  من بابام سخت گیری میکرد کتک می‌زد  ولی فحش نمی‌داد  خیلی اذیت بودم الان که 14ساله ازدواج کردم  هنوزم یادمه اتفاقا بابام الان مریضه. ولی به شدت ناراحتم براش. اصلا نمی‌خوام بمیره. چون بالاخره خیلی خوبی های دیگه هم داشته.برعکس حس خوبی با مامانم اصلا ندارم. خیلی اذیتم کرد خیلی. 

زندگی تاس خوب آوردن نیست. تاس بد را خوب بازی کردن است