2777
2789
عنوان

دعا کنید بابام بمیره توروخدا دعا کتید

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 55 پست
خانمی که ادعات میشه خر دانا نیستی میخونی ادامشم بخون چی گفتم 

مدل حرف زدنت کلا به یه دختر نوجون در مورد پدرش حتی اگ ضحاک باشه بده 

تو چ میدونی پشت این رابطه چیا هست 

شاید از نظر این دختر یسری کارا ک واسه خانواده مهمه واس این مهم نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدل حرف زدنت کلا به یه دختر نوجون در مورد پدرش حتی اگ ضحاک باشه بده  تو چ میدونی پشت این ...

هر پدری به دخترش اون حرفو بزنه پدر نیست مریض جنسیه استارتر میخوای ناراحت شو عزیزم ولی پدری که به دخترش القاب جنسی رو نسبت میده خیلی خطرناکه خیلی یاد تا فردا روضه بخون توگوش من تقدس سازی کن این پدر بیماره

من رو با چیزایی که تو تاپیکا مینویسم قضاوت نکن من خیلی مهربونم🫂
هروزم شده دعوا و جنگ بسمه دیگه بخدا نمیتونم هیچ بابایی اینجوری نیست هیچ بابایی ارزوی مرگشو میکنم فق ...

تو الان تو سن حساسی هستی عزیزم.

میگذره درست میشه‌

هیشکی اندازه من تو مجردی سختی نکشیده‌ . من کار میکردم که خرج خودم رو دربیارم بابام فقط جلوم سنگ مینداخت. قشنگ معلوم بود میخواست مانع پیشرفت من بشه. هرکاری میکرد که روحیه من خراب بشه.

بهم تهمت میزد.همیشه خدا باهام قهر بود.قشنگ با رفتارش نشون میداد از من بدش میاد. سرسفره مینشستم زیر لب فحشم میداد و اخم میکرد.

واسه دانشگاه درس میخوندم کلی اذیتم میکرد.هرروز بحث و‌دعوا با مامانم سر چیزای بیخود و بهونه های الکی.

یه روانی به تمام معنا بود.

من شاگرد اول مدرسه بودم سال اول دانشگاه ملی رتبه 742 شدم بااینکه درست و حسابی هم درس نخونده بودم.ولی انقدر از بچگی بهمون گفته بود شما هیچ گهی نمیشید ما هم باورمون شده بود و الان بااینکه کلی استعداد دارم ولی هیچ کاری نمیتونم انجام بدم. همش رفتارهای بابام جلو چسمم میان نمیتونم قراموش کنم.

الان که 5 ساله ازدواج کردم و ازش دورم شرایط عوض شده اونم پیر شدهولی هنوزم اخلاقش بده.

توهم سعی کن درست رو با هرسختی که هست بخونی و دانشگاه قبول بشی بری سر کار مستقل بشی.اونموقع ببین چجوری همه میان سمتت.

هیچ وقت بخاطر هیچ کس آیندت رو‌خراب نکن.الان میگی بخاطر بابام برم فلان کارو بکنم ولی مطمئن باش اولین کسی که ضربه میخوره خودتی.

پس فقط به فکر بالا کشیدن خودت باش

مدل حرف زدنت کلا به یه دختر نوجون در مورد پدرش حتی اگ ضحاک باشه بده  تو چ میدونی پشت این ...

باید اگاهش کنم مثل رومینا نشع  به درک بره هرکسی که به واسطه یک اسم تقدس سازی میکنع همه که اولش  سر نمیبرن از این چیزا شروع میشه  ۔ ذرضمن شما نمیتونید هیچکس رو محبور کنید  به واسطه  این که پدرشه دوسش داشته باشع 

من رو با چیزایی که تو تاپیکا مینویسم قضاوت نکن من خیلی مهربونم🫂
تو الان تو سن حساسی هستی عزیزم. میگذره درست میشه‌ هیشکی اندازه من تو مجردی سختی نکشیده‌ . من کار م ...

ممنونم از حرفات اروم شدم خداروشکر که موفق شدی 

الان باز داره چرت و پرت میگه دهنمو نگه داشنم هیچی‌نگم

بدنم خستس عجیب:)
ممنونم از حرفات اروم شدم خداروشکر که موفق شدی  الان باز داره چرت و پرت میگه دهنمو نگه داشنم هی ...

تو هم موفق میشی شک نکن

فقط تلاش کن.

مطمین باش اولیش نیستی آخریش هم نمیشی دخترهای بیگناهی که اسیر دست پدر یا مادرن‌

باید به چشم بیمار بهشون نگاه کنیم.عزیزم من دقیقا راه تو رو رفتم قبلا. میتونم بگم مثل تو بوده شرایطم. 

اونموقع وااااقعا درمانده بودم افسردگی داشتم یه مدت و فکر میکردم همه باباها با دخترهاشون خوبن ولب فقط بابای من روانیه. ولی الان میبینیم چقدر زیاااادن همچین کسایی.

پس بدون اول که تنها نیستی دوم به چشم بیمار بهش نگاه کن،سوم ضعف از خودت نشون نده،سنت خیلی حساسه باید خیلی شجاع باشی عزیزم .اینو کسی بهت میگه که 15 سال پیش تو شرایط تو بوده. اگه بخام برات بگم چه بلاهایی سرم میاورد باید تا صبح برات بنویسم ولی خلاصه کنم جونم این روزا میگذره و فقط تویی که باید خودت رو نجات بدی، نجات دهنده توی آینه اس.

.بلند شو پررررقدرت شروع کن به درس خوندن واسه خودت هدف بذار.انرژی مثبت به خودت بده فکر منفی هم نکن.

راستی هیچ وقت هم واسه رهایی از همچین موقعیت هایی به پسر پناه نیار✌️ تورو از هدفت دور میکنه و تهش هیچی نیست.

تنها راه نجاتت درس و تلاشه. بری سرکار ومستقل بشی و تمام...

عزیزم منو تو باهم همدردیم اما تو هنوز خیلی کوچیکی واسه اینکار درسته الان داری منفجر میشی از دستش اما وقتی اروم شدی برو باهاش صحبت کن اگه نشد کمتر تو چشمش باش 

میدونی من خودم همه اینارو کشیدم کلی بدبختی کشیدم من ی برادرو پدرمادری دارم که واقعا وحشی ان و منو دوست ندارن اگه بدونی بامن چیکاراکردن به حال خودت شکر میکنی هرچقدرم باشی دیگه وضعت از من که بدترنیست همین چند ساعت پیش اولین بار اومدن خونم که اخرش مامانم سر اینکه ازش خواهش کردم واسم میز کامپیوتر بخره با کتابخونه منو به کتک بابام داد اگه بدونی حالم چقدر بده هیچ کسیو ندارم از درد تنهایی دارم دق میکنم سرم انقدره زده و گردنمو زده الان همشسرم گیج میره چشمام سیاهی میره همش از خدا خواستم منو از این دنیا ببره دیگه خسته شدم بعد کتک خوردنم برادرم اومده بهم میگه حقته کتک بخوری اونم فحشم داد و رفت مامانمم کلی فحشم داد و نفرینن کرد حالا تو بگو وضع من بدتره یا تو ؟ 

دلم میخواد شب از خونمون فرار کنم برم خودمو بکشم نمیدونم چیکار کنم اروم شم میخوام ی بلایی سر خودم بیا ...

ای کاش میشد همه ماهایی ک بابا های بد داریم باهم جمع شیم یجا 

توهم دعت کن بابای من بمیره عوضی کصافتو 

2790
2778
2791
2779
2792