فواید کنجد
💎باعث افزایش HDL و کاهش LDL میشه تو یه تحقیق افراد به مدت دو ماه هرروز بطور منظم کنجد مصرف کردند و چربی خونشون پایین اومد میتونید روی سالاد فصل یا روی پنیر کنجد بریزید
💎تامین پروتئین مورد نیاز زنان باردار و جنین، کنجد انقدر پروتئین داره که برای تامین پروتئین گیاهخواران توصیه شده
💎با افزایش سطح ویتامین E باعث بهبود دردهای دوران قاعدگی میشه، ویتامین E یک ضد آفتاب طبیعی هم هست روغن کنجد از آسیب اشعه ماورا بنفش پیش گیری می کنه
💎بخاطر منیزیمی که داره برای آسم و فشار خون مفیده
💎کنجد لسیتین داره و این ماده ای هست که ۲۸٪ مغز انسان رو تشکیل میده بخاطر همین هر روز صبح یک قاشق کنجد خوردن (به مدت ۴۰ روز) میتونه توانایی ما رو در حفظ و کارهای فکری رو زیاد کنه
💎وجود روی (زینک) در کنجد به تولید کلاژن پوست و جلوگیری از نازک شدن مو کمک میکنه
💎کنجد سرشار از کلسیمه این به این معنیه که استخوان ها و دندان ها رو تقویت میکنه و چون به جذب ویتامین B کمک میکنه خاصیت ضد افسردگی و اضطراب داره
💎افزایش انرژی : یک قاشق غذاخوری کنجد 45 کیلوکالری انرژی دارد
💎کنجد فیتواستروژن داره (یک ترکیب گیاهی شبیه به هورمون استروژن) که در دوران یائسگی با گرگرفتگی و سایر علائم کاهش استروژن مقابله میکنه و میتونه باعث کاهش ابتلا به سرطان پستان بشه
💎کنجد دارای مقادیر زیادی از پلیفنولهای چربیسوز هست
💎اگر از مشکلات گوارش رنج میبرید، کنجد رو به برنامه غذاییتون اضافه کنید چون فیبر داره و خطر سرطان های گوارشی رو کاهش میده
💎با وجود آهن و مسی که داره به تولید گلبول قرمز کمک میکنه
💎بخاطر سلنیمی که داره در حفظ سلامت تیروئید موثره
💎سایر مواردی که کنجد در درمان شون کمک کننده ست: گرفتگی صدا ، روماتیسم ، میگرن ، ، آرتروز (آرتروز شایع ترین علت درد مفصل است و بیشتر در زانو ظاهر می شود) فقط برای نقرس و کسایی که تجمع مس در کبد دارن خوب نیست
💎کنجد پینورسینول دارد که با مهار آنزیم مالتاز باعث تنظیم قند خون می شود و چون نسبت پروتئین به کربوهیدرات توی این دانه زیاده حتی مصرف زیادش خطر افت قند خون رو به همراه داره
(این داستان ادامه دارد..)