2777
2789

به پیشنهاد داداشم که پاترهده رفتیم اینجا و منی هم که حتی با یه دونه از فیلم یا کتاباشون آشنایی ندارم، کلی به وجد اومدم🌱

اسم یسری سالادها و نوشیدنیاشون هم به اسم شخصیت ها نام گذاری شده بود.

علاوه بر این یه فروشگاه کوچیکم تو خود کافه بود، که ما یه روزنامه هری پاتر و یه چوب جادویی خریداری کردیم

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجاست؟ کدوم شهر

کریمخان تهران

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

چع قشنگه من انقد فیلماشو دوست داشتم باور کن هرقسمتو ۵۰ بار دیدم ،این کافه کجاس ؟

منم میخوام شروع کنم👀

کتابش یا فیلمش؟

کریمخان تهران 

چه بامزه کو چوب جادویی

چع قشنگه من انقد فیلماشو دوست داشتم باور کن هرقسمتو ۵۰ بار دیدم ،این کافه کجاس ؟

هری پاتر ۱و ۲ از همش بهتره

من فقط سه چهار تاشو دیدم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

عههه این شکل چوب دستی ولدمورت هستش

والا من سر در نمیارم ولی داداشم خیلی دوسش داره😂😂