2777
2789
عنوان

همسرم هیچی نداره

1571 بازدید | 47 پست

من 33 سالمه و همسرم 36 سالشه چند ماهه عقد کردیم بدون عروسی میخوایم بریم سر خونه زندگیمون. من خواستم اینجوری به دلایلی که فرصتش نیست اینجا بگم وگرنه خانواده اون مایلن عروسی بگیرن. من تحصیلات و موقعیت شغلی خوبی دارم. همسرم شغلش آزاده و توی کارش زرنگه بد نیست. ولی توی این سن هیچی از خودش نداره. با پدر و برادرش شریکه همه چی هم به نام پدرشه. برادرش حداقل یه خونه ماشین به نام خودش داره. این هیچی. خونش رو هم فروخته ریخته تو کارشون. سهماشون هم مشخص نیست. پدرش قول داده بهش در معلوم نیست چند ساله دیگه وقتی خواستن سهماشون رو تفکیک کنن اول برای این خونه ماشین بگیره. فعلا هم میخوایم بریم خونه مستاجری همش دنبال اینه جای ارزون بریم. قبل ازدواج به خاطر اینکه سنم بالا رفته بود و حس کردم اخلاق و عقایدش خوبه قبول کردم. الان هم واقعا خوبه. به ظاهر خیلی بهم وابستس . همش بهم میگه تو خیلی خوبی که سختگیر نیستی. ولی من الان میترسم بریم سر خونه زندگیمون. الان ترس برم داشته که این هیچی از خودش نداره تو این سن. اصلا نمیدونم واقعا کارشون چقدر رو به پیشرفته. همش میگه رکوده مشتری نیست. کارگاه محل کارش رو هم یه زمین کوچیکه خریدن. یه جای بزرگی رو هم با وام دارن میسازن. ولی من واقعا نگرانم برای سر خونه زندگی رفتن و واقعا پشیمونم. اگه قبل ازدواج بود دیگه واقعا قبول نمیکردم ولی الان نمیدونم چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به احتمال خیلی زیاد همین روند پیش میره ، موقت تبدیل میشه به چندسال یا تا آخر،  من که الان متاهلم و برمیگشتم عقب به حرف بابام گوش میکردم و با مرد بدون خونه ماشین و شغل مطمئن  ازدواج نمیکردم .

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

نگاه عزیزم شماخودت حقوق داری درسته ، اما ببین شوهرت خسیس نباشه وگدن الحمدالله میگی کارداره ،سهمم داره حالا یا امروز یا سال دیگ سهمشو بهش میدن ،خودش ک بره تو زندکی میفهمه چقد ادیت میشه ،ولی بهتره ک بفهمی خسیس نباشه این مهمه 

اگه میدونی پولش رو دارن هزینه عروسی رو ازشون بگیر بدین ماشین یا یه چیز دیگه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی