2777
2789
عنوان

همسرم هیچی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 47 پست

ای بابا دیگه عقد کردی 

الانم وضعیت بازار خرابه

اگه ادمه خوبی هست و خودتم میگی زرنگه دیگه سرد بازی درنیار 

من خودم اینقدر حساسیت به خرج دادم الان ۳۷ سالمه ازدواج نکردم 

ذیگه هم مورد بدرد بخور پیدا نمیشه 

خلاصه ناشکری نکن 

الان خرج گرونه 

شایدم داره از روی خرجای امروزی نمیخواد نصفشو به باد بده 

نگران نباش اکثر مردا اینجوری هستن و میگن 

تو زندگی ایشالا لنگ نمیمونین

جاااااانه عمت لایک نکن ! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم هر چی توقع داشته باشی خیلیم خوبه به نفع خودتو زندگیتونه، الان بهت میگه خوبه که سختگیر نیستی که همینطور تا آخر ادامه بدی، فردا توقعی داشته باشی واسش زور داره و سختش میشه چون عادت نکرده خواسته ای داشته باشی، به نظرم حتما عروسی رو بگیر بزار تو خرج بیفته تا بفهمه پسر مجرد قبل نیست زندگی خرج داره و حساب کتاب کارراشو بکنه وگرنه عادت میکنه

جشن عروسی که حتما عزیزم شده یا جشن مختصر بگیر وگرنه بعد پشیمان میشی

در مورد دارایی همسرت هم خب ایشون خونه داشته ولی متاسفانه فککنم بزرگ‌ترین اشتباه زندگیشو کرده که تو این وضعیت رکود خونه رو سرمایه کاسبی کرده، ولی الان چه میشه کرد!!!! 

به نظرم شما به بهانه همین عروسی میتونی یکاری بکنی ……

میتونی بگی اگه پدرش ملکی چیزی داره یه خونه برای همسرت بخرن بعد قبول کن برو خونه خودت وگرنه نرو

حتی شده یه خونه ارزون ولی همون باشه، 

بری مستاجری دیگه خیالشون راحت میشه که رفتین سر زندگیتون و فشار ها فقط رو ی شما میاد

انقد گرونی هست مردم بدبخت شدن.قیمتا ثابت نمیمونه

منی که شوهرم هم خونه داشت هم ماشین دیگه هیچی نتونست اضافه کنه فقط داره بنده خدا میدوه خرج زندگی رو بده اصلا واسه پس انداز نمیمونه

اگه خونه و ماشینم نداشت دیگه هیچی

اصلا با این حقوقا  و پولای بی ارزش هیچکار نمیشه دیگه بکنی

سعی کن بگی حداقل خونه رهن کنید توی محل خوب در حضور بزرگتر ا و با حضورت هر دو طرف مطرح کنی و  جوری بگو که حداقل خواسته اته  ممکنه همسرت یکم ترش کنه و فکر کنه مادی هستی ولی این کار رو بکن زجر کش میشی وگرنه  حتمااااا هم بکن و اینکه کم کم یه ماشین بخرین به اسن همسرت شده حتی ماشین قیمت مناسب .....

دلم میخواد یه روزی که پیر شدم به زندگی ام که نگاه کردم ...
برادرش متاهله؟

اره 6 سال پیش متاهل شده و همون موقع خونه ماشین براش خریدن الان هم بچه داره. پدر مادرش بالاشهرم میشینن. الان میگه موقعیت کارم جوری نیست که پول خونه ماشین بردارم. ماشین باباش رو میخواد برداره. باباشم یا وانت رو بر میداره یا همش آویزون اینه. چون خریدای بیرون کلا با اینه الانم و در اینده

مثلا بگو با کادو عروسی فلان قدر پس انداز خودم و انقدرم تو بزار انقدرم پدرت ماشین بخریم کمکم البته بگو و اینکه بعصی خانواده ها کلا از ازدواج بچوشون رو منصرف میکنن نه باشما کلا با هر دختری با همسرت رفیق باش ولی سیاست داشته باش کلات پس معرکه تس و اینکه ببین واقعا چقدر توان دارن  این مهمه اگه برادرش از خودش داره پس میشه برای اینم جور کنن البته من از دور نمیدونم

دلم میخواد یه روزی که پیر شدم به زندگی ام که نگاه کردم ...

عزیزم خب زندگیت یه مقدار سخت میشه ولی پول الویت نیست.دوستم شوهرم وضعش خوب بود ولی دوستمو میزد و خیانت.اون یکی دوستم شوهرش خونه ماشین داشت ولی پایین شهر معتاد بود و رابطه با زنش نداشت

اگه شوهرت خوب و زرنگه باهاش راه بیا

منم سنم ۲۸بود ازدواج کردم چون خاستگار نداشتم پس الان بهتر از اینه که مجرد میموندم.چون پشتوانه هم نداشتم