2777
2789
عنوان

همسرم هیچی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 47 پست
اگه میدونی پولش رو دارن هزینه عروسی رو ازشون بگیر بدین ماشین یا یه چیز دیگه 

اخه فامیلاشون پولدارن اندازه هزینه عروسی هدیه میارن برای همین دیگه حرفشو نزدم که هزینه عروسی رو خرج چیز دیگه کنیم. ولی پول لباس عروس و آرایشگاه و آتلیه و سرویس طلا هنوز سرجاشه

خواهر شما که عقد کردی بعد هم که میگی اخلاقش خوبه، الان عقد یکی دوبار بهش بگو، بعد اینکه ازدواج کردین رفتین سر خونه زندگیتون بشین درست وحسابی باهاش حرف بزن، کار میکنی پول خرج خونه رو نده بزار فشار بیاد بهش ، ولی نزار کار به درگیری بکشه، از الان توقعاتتو ببر بالا، ان شالله همه چی درست میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره 6 سال پیش متاهل شده و همون موقع خونه ماشین براش خریدن الان هم بچه داره. پدر مادرش بالاشهرم میشین ...

تو هم دیگه خیلییی داری رو زندگیت برچسب تخفیف میزنی

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

ببین الان یه عروس حداقل با جزیات بالای صد تومن خرجش هست پس عروسی میگیری دیگه لطف کردی ...البته رسوم هم مهمه مثلا جهزیه رو اونا خریدن یا نه ... من مخالف اذیت کردن طرفم ولی دیگه خودت بسنج و حواس جمع باش هر کس دیگه ام بود همین بود چون مجرد بوده جدی نگرفتن ببین با زبان خوب ولی بی رودربایسای حتی اگه ناراحت شدن تندی کردن تو مسر باش ولی مودبانه خواسته ات رو بخواه

دلم میخواد یه روزی که پیر شدم به زندگی ام که نگاه کردم ...
نگاه عزیزم شماخودت حقوق داری درسته ، اما ببین شوهرت خسیس نباشه وگدن الحمدالله میگی کارداره ،سهمم دار ...

نه خسیس نیست خدا رو شکر. الان یکم مشکل استرس داره . هر هفته داره کلی هزینه تراپی میده . با اینکه حاد نیست مشکلش. یا برای من هم کم نمیذاره. تا حالا چند بار طلا بهم دادن. تو خرید و رستوران رفتن و گل خریدن هم کم نمیذاره. البته من عقد مفصل و خوبی گرفتم ولی هدیه های عقد فامیلاش رو به خودش دادم چون فامیلای ما کم هدیه دادن. برا همین هم نمیخوام جشن عروسی بگیرم

اره 6 سال پیش متاهل شده و همون موقع خونه ماشین براش خریدن الان هم بچه داره. پدر مادرش بالاشهرم میشین ...

بذار باهات روراست باشم یا با این عروسی نکن یا اماده باش تا اخر عمرش واسه پدرش حمالی کنه هرگز هم هیچی به نامش نشه وقتیم پدره مرد با هزار دعوا همون سهم خودشو به زور بهش میدن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

شوهر شما چی داره راستشو بگو؟؟؟؟

شوهر ندارم عزیز ولی اکثر پسرای اطرافم و فامیلمون حداقل یه ماشین ایرانی و خونه نسبتا جمع جور دارن مرد ۳۶ ساله کلی وقت داشته ادم نباید اینقدرم چوب حراج بزنه به خودش 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
شوهر ندارم عزیز ولی اکثر پسرای اطرافم و فامیلمون حداقل یه ماشین ایرانی و خونه نسبتا جمع جور دارن مرد ...

خیلی حرفت زشته ولی چون ازدواج نکردی وارد بحث نمیشم 

به خاطر ی ماشین ایرانی و حتی به قول تو ی خونه آدم مرد خوب رو نمیپرونه 

دست روی دست بسیاره و من و شما و خیلیا همه فقیر محسوب میشیم حالا چه با ماشین ایرانی چه بدون ماشین ایرانی ولی مرد خوب و همراه خیلی کم پیدا میشه 

پس اینایی که خونه ندارن چی ان؟!!!  باااااید خونه داشته باشه ؟

بله باید داشته باشه باشه 

۴۰سال به بعد حداقل باید تو یک وضعیت امن باشی اکه تلاشت کافی بوده باشه وگرنه کسی ک  تو اون سن به چیزی نرسیده باشه بعدشم سخت میشه 

استثنا ها رو کاری ندارم و میدونم واسه خدا کاری نداره ک یک شبه ادمو از فرش به عرش برسونه