2777
2789
عنوان

حاضر جوابا و عاقلا بیاین

171 بازدید | 32 پست

دختره تو دانشگاه باهاش دوستم معمولی بعد یه دوستی دازه ک اصن دانشجو نیست میاد برا پسر بازی و کراش زدن و این چرت و پرتا بعد من نشسته بودم رو نیمکت این با دوستش اومد از دور سلام کرد منم سلام دادم بعد اومد نزدیکم گف ناراحت شدی سلام کردم گفتم نه چرا باید ناراحت شم بعد اون دوستش برگشته میگم به ت..مم ناراحتم شده باشی و باهم خندیدن  با حالت تمسخر . اصلا باهاش حرف نزدم تاحالا ک بخوایم صمیمی باشیم 🥲 منم هیچی نگفتم ولی خیلی عصبانی شدم   الان میخام بهش پیام بدم یه چیزی بگم فک  نکنه خرم نفهمیدم چی گفته ولی نمیدونم بگم نگم یا اصلا چی بگم ک محترمانه بشورمش  اگ نگم واقعا خودخوری میکنم !!  

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون موقع باید جوابشو میدادی

الان میگه چقدر فکر کرده که جوابم و داده

بهترین کار اینه که هروقت سمتت اومدن اگر سلام کردن یه جواب خشک و خالی بدی و بری

بفهمون بهشون که نمیخوای قاطیشون بشی

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

چه بد دهن و احمقه

ارزش نداره نه جواب بدی نه خودخوری کنی 

خوب خانوادشو با این حرف نشون داد 

غصه نخور گل 

پرواز 1 و 20 🖤🕊 #ایران مرد ❤ژنرال سرباز 🖤 امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ما چی رو داریم حفظ میکنیم همون دختر کم حجاب دختر منه دختر ما و شماست✅ نه دختر خاص ما و شما دختر ماست جامعه ماست❤ما ملت شهادتیم ما ملت امام حسینیم❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بنظرم پیام بده بگو دفعه دیگه منو دیدی با این دوستت بودی نزدیکم نشو چون شخصیت خانوادگی و ادب من اجازه ...

وآقا بگم ؟؟ اینو بگم دیگ یعنی کات🤣

بگو تو اگه ت خ.م داشتی نمیومدی اینجا واسه خا.یمال.ی پسرا😐

اخ کل مسیر تا خونه میگفتم با خودم همین رو بگم دلم میگه برو بگو بشورش پهنش کن

چیزی نگی بهتره  اینجوری میفهمن حساسی هی سر به سرت میزارن  دفعه بعدی که دیدی سلام کرد ...

وآقا خودخوری میکنم نمیتونم جوابش ندم