2777
2789
عنوان

حاضر جوابا و عاقلا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 32 پست
این بار نه ولی برای دفعه بعدی آماده باش برای برخورد قاطعانه و محترمانه نسبت به شخصیت خودت منظورمه ،خ ...

هیچ وقت اصن ار دختره خوشم نمیاد بهتمام پسرای دانشگاه پیشنهاد داده هم دانشگاهی ما نیست ولی تو دانشگاه معروف شده 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

اخ کل مسیر تا خونه میگفتم با خودم همین رو بگم دلم میگه برو بگو بشورش پهنش کن

بگو بابا با هرکی مثل خودش

خوب بود خوب باش

لاشی بود لاشی تر باش

بودنت بودنَ منه♾️شهریارم🤍                                                                               

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بنظرم اصلا ادم حسابش نکن  نه اونو نه همونی که باهاش بود  واقعا چقدر بی تربیت و بی ...

خیلی فکر کرده پسرا میرن پی وی اش خیلی شاخه نمیتونه اسمش تو دانشگاه مون معروفه

همون موقع باید جوابشو میدادی الان میگه چقدر فکر کرده که جوابم و داده بهترین کار اینه که هروقت سمتت ...

اهوم دیگ عمرا عمرا بخوام قاطی یشم باهاشون حالم بهم زدن هولا

ما هم از این حرفا می‌زنیم به شوخی، به نظرم پیام نده. ولی دیدیشون هم تحویل نگیرشون خیلی.رسمی باش&nbs ...

اخه این تمسخر داشت حرفش شوخی نبود ضمن اینکه اصلا باهاش شوخی نذارم اصلا 

من جواب داشتماااا جواب دندان شکنی هم داشتم ولی حیف دیگه اینجا جاش نیست  والا من جای شما حرصم گ ...

اهوم منم میتونستم جوری بهش بتوپم  ک آدم بشه ولی آدم اینقد هول پسر بنظرم چیزی واسه از دست دادن ندارن

حالا کسی هم قبولش کرده؟ با کسی رل زده اینقدر پیشنهاد داده؟

نهه🤣🤣 رفته پی وی پسره . پسره بهش گفتم من دوست دختر دارم دیگه مزاحمم نشو 🤣🤣🤣 ولی خب پسرای کلاس ما تو پی وی مگس ماده رفتن این فکر کرده فقط به اون پیام میدن 😂😂

اخه این تمسخر داشت حرفش شوخی نبود ضمن اینکه اصلا باهاش شوخی نذارم اصلا 

می‌دونم حرف خوبی نیست ولی چون خودمون استفاده کنیم ما به عنوان شوخی استفاده میکنیم از اون جهت گفتم

درک می کنم ناراحت شدی اونم حق نباس همچین حرفی بزنه حتی شوخی هم آدم با هرکسی نباید هر شوخی بکنه

آخه اینا که هنر نیست این ادم تاریخ انقضا داره  خودتو درگیرش نکن

اهوم میخام کلا ذیگ  یکاری کنم با اون دختره ک هست طرفم نیاد 

فکر کن تو دانشگاه وسط دانشگاه شلوغ خودشو دراز کشیده بود رو نیمکت هرکی رد میشد نگاش میکردچقد سبک و احمقه