2777
2789

من خودم خیلی دلم میخواست پسر باشه بچه اولم و خداروشکر به لطف خدا پسر شد 

بزارین اونایی که نباید استفاده کنین بگم 

لبنیات .شیرینیجات کم.  استرس

و اونایی که باید استفاده کنین 

چیزای شور. نوشابه .عسل رو باسیاه دونه قاطی کنی بخوری فلفل سیاه سالم بخوری . موز شوهرت باید بخوره . قهوه باید شوهرت موقع نزدیکی بخوره . زن باید با جوش شیرین خودشو قبل از نزدیکی شستشو بده موقع رابطه باید دوست داشته باشی .موقع رابطه به بچه پسر فک کنی .

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

مردها دو نوع کروموزوم جنسی X و Y دارن که تعیین کننده‌‌ی جنسیت بچه اس. این‌که موقع نزدیکی به پسر داشتن فکر کنی چیزی رو تغییر نمی‌ده

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیاهدونه طبعش سرده؟

عزیزم کسی که گفته طبعش سرده اشتباه بهت گفته خیلی طبعش گرمه 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

عزیزم کسی که گفته طبعش سرده اشتباه بهت گفته خیلی طبعش گرمه 

برا اینکه میگن رو سفید مو تاثیر داره راسته؟ 

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 
😁😁😁وو در اخر خواست خدا ارجحیت خواهد داشت من ی نسخه تضمینی دارم ب درد کسی میخوره ک بگه یا پسر یا ه ...

بگووووو

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 
مردها دو نوع کروموزوم جنسی X و Y دارن که تعیین کننده‌‌ی جنسیت بچه اس. این‌که موقع نزدیکی به پسر داشت ...

کسی رو میشناسم همه این کارها رو کرد بازم دختر شد 

یکی هم هست همه کار کرد دو قلو دختر شد 

یکی دیگه هم میشناسم رفت دکتر و آی یو آی کرد بازم دو قلو دختر شد 😂😂😂

کلا بیشتر دست اسپرم مرد هست و لاغیر

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
مردها دو نوع کروموزوم جنسی X و Y دارن که تعیین کننده‌‌ی جنسیت بچه اس. این‌که موقع نزدیکی به پسر داشت ...

۸۰٪ب مرده ولی محیط واژن هم یکم تاثیر داره که قلیایی باشه یا اسیدی

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

عزیزم خب منم ی جایی خوندم منم همینکارو کردم خب خواست خداهم بود ولی منم خیلی دعا کردم خصوصا توی حرمم امام رضا و به امام رضا قول دادم بچم پسر باشه اسم پسرتو میزارم منم گذاشتم محمد جواد 

کسی رو میشناسم همه این کارها رو کرد بازم دختر شد  یکی هم هست همه کار کرد دو قلو دختر شد  ...

آره متاسفانه آگاهی در این مورد کمه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.