2777
2789
عنوان

اونایی که پسر میخوان بیاین بگم چیکار کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2261 بازدید | 104 پست
شمافکرکنم اطلاعاتت خوبه. براذخیره کم چیکارکنم طبیعی بارداربشم؟ 

واقعیت این رو نمیدونم اما اگر زیاد داروی تحریک تخمدان استفاده کنی اون ذخیره کم هم هدر میره 

ذخیرت چقدر هست؟ با ید سعی کنی همون فولی هایی که داری رو خوب بزرگ کنی تا به نتیجه برسی

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
من این آزمایش رادادم. ذخیرم ٠/۸۷بود. دکترگفت آی یوآی نرفتم. ترسیدم داروهارااستفاده کنم. توده خوش خیم ...

من با همین ذخیره طبیعی باردار شدم البته قلبش ایستاد نمیدونم چرا.... این ذخیره لب مرزه اما خوبه میشه باردار شد اما دست دست نکن که فرصت از دست بره چون ممکنه کمتر شه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من این آزمایش رادادم. ذخیرم ٠/۸۷بود. دکترگفت آی یوآی نرفتم. ترسیدم داروهارااستفاده کنم. توده خوش خیم ...

حتما دکتر خوب برو اصلا یه ماه هم از دست نده حتما از بعد تخمک گذاری و اقدام دوفاستون بخور

نه بهش نمیگم اصلا خیلییی درد بدیه حالم دیگه داره بد میشه پسرم بخدا ی سالو نیمش نشد شب جیش نمیکرد پ ...

دیگه چاره چیه؟ بچه ها با هم فرق دارن حالا ما تازه میریم شب جایی هم میمونیم همش فکر میکنم دخترم غرورش شکسته میشه

خب معلومه همه اینا دست خداست ولی شما منظور منو نفهمیدی دوست عزیز ففففففففففقط خواستم کمک کنم به اونا ...

😐😐😐😐

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
من اعتقادی ندارم ولی به هر حال تاپیک ایشون قطعا مفید بوده اما خواستم گفته‌باشم که تعیین‌کننده‌ی اصلی ...

متوجه منظورت شدم عزیزم 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
من با همین ذخیره طبیعی باردار شدم البته قلبش ایستاد نمیدونم چرا.... این ذخیره لب مرزه اما خوبه میشه ...

چیکارکردیدطبیعی باردارشدید. توراخداراهدحلی داری بهم بگو. نزدیکه یه ماهه اصلاح سبک کردم

رفتم دکترگفت آی یوآی. بعدتوسینم توده دارم ترسیدم آمپولارابزنم بدخیم بشه تودم. حالم واقعابده

فکر نکنم اون توده بد شه ولی بازم با دکتر مشورت کن فرصت زیادی هم برای بچه دار شدن نداری آخه

چیکارکردیدطبیعی باردارشدید. توراخداراهدحلی داری بهم بگو. نزدیکه یه ماهه اصلاح سبک کردم

هیچی بخدا.... شاید تو کل دوره دو بار زعفرون خوردم و هل همین ولی از بعد اقدام دوفاستون خوردم البته نموند 

داداش علم ژنتیک و ژن شناسی و به کل نابود کردی؟!😂

واقعا چرا خب 😯

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

من فولیکولام سایز زیر ده ماه پیش آی یوآی کردم دیروز بیبی زدم منفی شد 😞برام جنسیت فرقی نداره دخترم ب ...

عزیزم منم تنبلی تخمدان داشتم الان نتیجه گرفتم گفتم بگم شاید به دردت خورد

اصلا سردی نخور مخصوصا پریودی 

پریودی حمام نرو

با روغن سیاه دانه رحم و تخمدان هاتو هرروز ماساژ بده با شال ببند

جوشانده فراسیون (مزه خیلی تلخه باهیچی شیرین نمیشه)یک مشت کوچک بردار بریز با ۱/۵لیوان آب بمدت۲۰ دقیقه با شعله کم بزار بجوشه بعد از صافی رد کن بزار سرد بشه بعد پریودی تا تخمک گذاریت هرروز سه وعده بخور

لتروزول هم من مصرف میکردم حدودا ۱۰تا البته اینو از پزشکت بپرس بعد بخور

هرماه بااین کارها فولیکول غالب ۲۱-۲۴ داشتم حدودا ۲تا

موقع رابطه هم استرس نداشته باش بعد اقدام هم ماست اینابخور تا بعدلقاح لانه گزینی خوب صورت بگیره

امیدوارم به امید خدا نتیجه بگیرین برامنم دعا کنین خدا خواسته دلمو بده😊

عزیزم منم تنبلی تخمدان داشتم الان نتیجه گرفتم گفتم بگم شاید به دردت خورد اصلا سردی نخور مخصوصا پریو ...

ممنونم ❤️ عاقبت بخیر بشی ❤️❤️❤️❤️

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ