2777
2789
عنوان

اونایی که پسر میخوان بیاین بگم چیکار کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2261 بازدید | 104 پست
آره متاسفانه آگاهی در این مورد کمه

این گرمی ها فقط اسپرم رو تقویت میکنه و تخمک رو هم که گیرایی تخمک بالا بره.... تقویت اسپرم همون اسپرم های وای که حساس تر هستن و زودتر از بین میرن هم تقویت میکنه و کمی شانس رو بالاتر میبره نه اینکه معجزه میکنه 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

جنسیت بچه اتفاقی هست ، در تمام دنیا هم تعداد برابر هست . اگر قابل تغییر بود تعداد برابر نمیشد . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فولیکولام سایز زیر ده ماه پیش آی یوآی کردم دیروز بیبی زدم منفی شد 😞برام جنسیت فرقی نداره دخترم ب ...

خیلی کوچیکه اصلا ممکنه باردار نشی با فولی ده ببین همین سیاهدونه و زعفرون و هل و ..... هر چی گرمی هست بخور تا فولی هات بزرگ شه و یا این قرص هایی که دکترا میدن مثل کلومفین و لتروزل

جنسیت بچه اتفاقی هست ، در تمام دنیا هم تعداد برابر هست . اگر قابل تغییر بود تعداد برابر نمیشد .  ...

همعین اتفاقی هم نیست گاهی اوقات اگه اسپرم مرد بیشتر وای یا بیشتر ایکس باشه احتمال اون جنسیت به طور قابل توجهی بالاتره

جنسیت بچه اتفاقی هست ، در تمام دنیا هم تعداد برابر هست . اگر قابل تغییر بود تعداد برابر نمیشد .  ...

فقط خواستم اونایی که میخوان بگم بهشون بنظرم تجربه مو گفتم کار بدی نکردم 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

این گرمی ها فقط اسپرم رو تقویت میکنه و تخمک رو هم که گیرایی تخمک بالا بره.... تقویت اسپرم همون اسپرم ...

گلم مگه من گفتم معجزه میکنه منم گفتم خوبه برای اینکه شانس اون عزیزی که میخواد پسر داشته باشه بالا بره همین 😐

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

مردها دو نوع کروموزوم جنسی X و Y دارن که تعیین کننده‌‌ی جنسیت بچه اس. این‌که موقع نزدیکی به پسر داشت ...

اسپرم هایی ک کروموزوم y دارن  نر بودن رو تعیین میکنن و در محیط قلیایی بیشتر زنده میمونن  ک جوش شیرین محیط قلیایی ایجاد میکنه    اسپرمهایی هم که x دارن تو محیط اسیدی مثل سرکه بیشتر زنده می مونن 

یکی ام اینکه اسپرمهای y بیشتر از X کلا زنده می مونن  یعنی اسپرمهای x عمرشون کمتر از سه روزه   بخاطر همین میگن برای پسر دار شدن ۳ روز قبل از تخمک گذاری نزدیکی کنید 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
اسپرم هایی ک کروموزوم y دارن  نر بودن رو تعیین میکنن و در محیط قلیایی بیشتر زنده میمونن  ک ...

من در مورد تغذیه و زمان نزدیکی چیزی نگفتم بحث من با جمله‌ی آخر ایشون بود که گفته‌بودن به پسر شدن فکر کنید

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

خیلی کوچیکه اصلا ممکنه باردار نشی با فولی ده ببین همین سیاهدونه و زعفرون و هل و ..... هر چی گرمی هست ...

استرسم زیاده...ماه قبلش لتروزول و ..مصرف کردم سونوگرافی خوب نبود قبول نکرد ماه قبل سونوگرافیم بدتر از قبل کلومیفن هم خورده بودم با امپول روز سیزده و‌چهارده دیگ گفت برین برای انتقال...دارو ام آوابوست و مدروفم۵ و اینوفولیک داد...روز سیزده انتقال خونریزی قهوه ای داشتم تا ظهر قطع شد کلا مجدد روز پونزده برگشت و قطع شد 🫤امروزم روز ۳۱سیکلمه نه کامل عادت شدم نه مثبت

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
این گرمی ها فقط اسپرم رو تقویت میکنه و تخمک رو هم که گیرایی تخمک بالا بره.... تقویت اسپرم همون اسپرم ...

اتفاقا طور معمولی اسپرم نر عمرش طولانی تره 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
فقط خواستم اونایی که میخوان بگم بهشون بنظرم تجربه مو گفتم کار بدی نکردم 

فراوان میشناسم افرادی که همه این کارها کردن و بچشون دختر شده . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

من در مورد تغذیه و زمان نزدیکی چیزی نگفتم بحث من با جمله‌ی آخر ایشون بود که گفته‌بودن به پسر شدن فکر ...

حالا اینو بر اساس قانون جذب گفت 

خب خواست خدا بوده خدا به همه میده به یکی زود تر به یکی دیرتر عزیز 

منم موافقم با حرف شما