2777
2789
عنوان

اونایی که پسر میخوان بیاین بگم چیکار کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2261 بازدید | 104 پست
استرسم زیاده...ماه قبلش لتروزول و ..مصرف کردم سونوگرافی خوب نبود قبول نکرد ماه قبل سونوگرافیم بدتر ا ...

ببین حتما از کیت تخمک گذاری استفاده کن همیشه دوره هات چند روزه بوده؟ من الان دو تا آدم میشناسم دوره هاشون ۴۵ روزه هست خب اینها تخمک گذاریشون میشه روز ۳۰ دوره معلومه ۱۴ دوره برن تخمک کوچیکی دارن.... گرمی هم زیاد بخور زنجبیل و سیاهدونه و زعفرون و هل و ......

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
منم موافقم با حرف شما

😶😶😶

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😶😶😶

خدا تو قرآن گفته به هر کی بخواد دختر میده  به هرکی بخواد پسر میده

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
ببین حتما از کیت تخمک گذاری استفاده کن همیشه دوره هات چند روزه بوده؟ من الان دو تا آدم میشناسم دوره ...

ممنون از راهنماییت ❤️دوره هام۲۸روزه اما با مصرف. دارو بهم ریخته ماه قبل۲۶روزه....

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
همعین اتفاقی هم نیست گاهی اوقات اگه اسپرم مرد بیشتر وای یا بیشتر ایکس باشه احتمال اون جنسیت به طور ق ...

تعداد اسپرم های X و Y با هم برابرن . اتفاق هست که کدوم با تخمک لقاح پیدا کنه 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

حالا اینو بر اساس قانون جذب گفت 

من اعتقادی ندارم ولی به هر حال تاپیک ایشون قطعا مفید بوده اما خواستم گفته‌باشم که تعیین‌کننده‌ی اصلی یه چیز دیگه است

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

ببین حتما از کیت تخمک گذاری استفاده کن همیشه دوره هات چند روزه بوده؟ من الان دو تا آدم میشناسم دوره ...

پونزده دوره دکتر میگه برین سونو اگه خوب بود بعد ظهر انتقال انقدرم شلوغه تا نوبت میشه میره ساعت یازده شب

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
خدا تو قرآن گفته به هر کی بخواد دختر میده  به هرکی بخواد پسر میده

خب معلومه همه اینا دست خداست ولی شما منظور منو نفهمیدی دوست عزیز ففففففففففقط خواستم کمک کنم به اونایی که نمیفهمن 😑

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

حالا دکتر به من گفت اتفاقا اسپرم y رودرنج تره و زودتر میمیره و حرکتش هم سریع تر از اسپرم x هست

آره دقیقا آمپول آزاد سازی هم که میزنن می.ن ۲۴ ساعت بعد اقدام کن 

ولی کلا نطر این دوستمون رو من تو مقاله های زبان اصلی هم خوندم یکی اومده روز تخمک گذاری اقدام گذاشته و گفته با درصد بیشتری پسر شد یکی دیکه اومده عکس ایشون اقدام کرده و با فاصله اقدام گذاشته و اونم گفته بیشتر پسر شد و من فکر میکنم شاید کلا اهمیت این فاصله اونقدرها زیاد نباشه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤