2777
2789
عنوان

اونایی که پسر میخوان بیاین بگم چیکار کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2261 بازدید | 104 پست
تعداد اسپرم های X و Y با هم برابرن . اتفاق هست که کدوم با تخمک لقاح پیدا کنه 

در همه نیست عزیزم بعضی آقایون حتی ممکنه صرفا y یا صرفا x باشن.... این از نطر علمی ثابت شده

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
یه آزمایش خونه  Amh  این هورمون نشون میده چقدر ذخیره تخمدان خوب داری

دکتر چیزی بهم نگفت ۳۴سالمه کلا آدم استرسی ام بخاطر بیماری صدابیزاریم...برای دوره جدید گفت اگه منفی شدی امپولا رو پنج تا کرد سه تا دور نافی که روز ۷.۸.۹بزنم دوتا ام روز سیزده و چهارده...با پونزده تا قرص ک از روز پنج عادت بخورم

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر چیزی بهم نگفت ۳۴سالمه کلا آدم استرسی ام بخاطر بیماری صدابیزاریم...برای دوره جدید گفت اگه منفی ش ...

حتما آزمایش ذخیره تخمدان و هورمونی بده

قرص اعصاب که نمیخوری؟ 

تیروئید ۶م حتما حتما چک کن

حتما آزمایش ذخیره تخمدان و هورمونی بده قرص اعصاب که نمیخوری؟ 

نه نمیخورم...پرولاکتینم بالا بود ی ازمایش کلی شیش ماه پیش دادم و تیروئید پنهان...ممنون ازت حتما ازمایش رو میدم شرایط خاصی که نداره؟

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
دکتر چیزی بهم نگفت ۳۴سالمه کلا آدم استرسی ام بخاطر بیماری صدابیزاریم...برای دوره جدید گفت اگه منفی ش ...

حتما بعد اقدامت هم از دوفاستون استفاده کن برای لانه گزینی

آره دقیقا آمپول آزاد سازی هم که میزنن می.ن ۲۴ ساعت بعد اقدام کن  ولی کلا نطر این دوستمون رو من ...

خوب به کیفیت اسپرم هم ربط داره داریم تو فامیل طرف پیره چند تا پسر پشت سر هم داره شاید اصلا شوهرش اسپرم x  خ کم داره یا نداره نمیشه گفت همه اقداماشون تو روز تخمک گذاریه

دکتر به من توضیح داد ک همه این ها رو ک انجام بدی شانس اش بازم میره رو ۸۰ درصد قطعی نیست ولی غالبا اینطوریه

در همه نیست عزیزم بعضی آقایون حتی ممکنه صرفا y یا صرفا x باشن.... این از نطر علمی ثابت شده

متشکر از راهنمایی شما عزیزم . در این صورت هم اگر اسپرم مرد صرفا X باشه زن هر کار کنه بچه پسر نمیشه . مگر آن کار دیگر 👿

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

نه نمیخورم...پرولاکتینم بالا بود ی ازمایش کلی شیش ماه پیش دادم و تیروئید پنهان...ممنون ازت حتما ازما ...

اووووو اگه پرولاکتین بالاباشه که باردار نمیشی دختر مشکلت پس همینه باید علت بالابودن پرولاکتین رو پیدا کنی 

اگه تیروئید داری بخاطر همونه که پرولاکتین بالا هست و بچه دار نمیشی حتما به متخصص غدد بخاطر کنترل تیروئید مراجعه کن تا وقتی اون تنظیم نشه هر چی دارو بخوری بی فایده هست گلم متاسفانه متخصص های زنان فقط دارو هورمونی تجویز می‌کنند 

عزیزم کسی که گفته طبعش سرده اشتباه بهت گفته خیلی طبعش گرمه 

خودتون بعد چن ماه اقدام باردار شدید؟

مصزف برنجتون رو کم نکردید؟

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

متشکر از راهنمایی شما عزیزم . در این صورت هم اگر اسپرم مرد صرفا X باشه زن هر کار کنه بچه پسر نمیشه . ...

این مورد که فقط x یا فقط y باشه خیلی کمه 

ولی خب هستن آقایونی که فقط با آی وی اف تونستن یک جنسیت خاص رو داشته باشن احتمالا چون اون نوع اسپرم رو کم و ضعیف دارند 

این مورد که فقط x یا فقط y باشه خیلی کمه  ولی خب هستن آقایونی که فقط با آی وی اف تونستن یک جنس ...

در ivf مشخصه که کدام اسپرم با تخمک لقاح پیدا کنه ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .