2777
2789
عنوان

مادرشوهر

727 بازدید | 50 پست

سلام دوستان 

ی مشکلی هست گفتم درموردش حرف بزنیم و راهنمایی درست بگیرم 

من دخترم ۴سالشه شیطونه یعنی همش دوس داره خرابکاری کنه و بازی کنه و ….

هردفعه میریم خونه مادرشوهرم از همون اول ک کوچیکتر بودم دخترم همش نگاهش ب دخترم بودم ک مبادا ب چیزی دس بزنه یا هرچی 

الانم تا میریم همش میگه نکن بکن بشین نشین کلافم میکنه اصلا هیچی از رفتنم نمیفهمم سمت تلویزیون میره ی چیزی میگه سمت اشپزخونه میره ی چی میگه خونشون دو طبقس میبینه بچم حوصلش سر میره یا جایی میخواد ک بازی کنه نمیگه برید بالا یکم بازی بکنه بعد بیارش پایین کلا داستان داره رفتاراش وسواسم هس راستی ،امروز با شوهرم بحثم شد گفتم دیگ نمیبرمش اونجا همش نکن بکن شده کار ما ی ذره درک هم خوبه بخدا خب خونه کثیف میشه دیگ ابن میگه نباید اصلا کثیف بشه بعدم میگن خونه خودتونه تند تند بیاید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂

والا خودت میگی دخترم شیطون حق داره مادر شوهرت وقتی شیطون اگر مراقب نباشی ممکن اصلا اتفاقی براش بیفته .بنطرم باید خودت حواست باشه اونجا مهمان هستین و نباید به وسیله مردم دست بزنه 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 

اگه منظورت شلوغ و پلوغ و نامرتب میشه خونه با حضور بچه ها، بله همینطوره ولی کثیف نه، کثیفی یه چیز دیگست، و شما به عنوان مادر موظفی مانع از کثیف کاری خونه ی مردم توسط بچت بشی و حتی قبل برگشتن از خونه ی مردم نامرتبی خونه رو هم باید مرتب کنی، مردم گناه نکردن که ما با بچه هامون بریم نظم خونشون رو بهم بریزیم دوست عزیز

به نظرم حق داره فعلا نرید منم این مشگل با نزدیکانم داشتم

چطور خب بچه منم کوچیکه حالیش نیس ک تا فردا بگی کار خودشو میکنه اون بزرگ‌تره باید ملاحظه کنه

اگه منظورت شلوغ و پلوغ و نامرتب میشه خونه با حضور بچه ها، بله همینطوره ولی کثیف نه، کثیفی یه چیز دیگ ...

اتفاقا مرتب میکنم قبل اومدن ولی مثلا ی بچه میخواد چیکار کنه ک همش چشمت دنبالش باشه بپایی اگرم نامرتب کرد آدم مرتبط میکنه نوه همینه دیگ دوس ندارن بگن نیاید

والا خودت میگی دخترم شیطون حق داره مادر شوهرت وقتی شیطون اگر مراقب نباشی ممکن اصلا اتفاقی براش بیفته ...

چقد مراقبت باشم نمیتونم ک همش بشینم پیشش بلخره بلند میشم مار انجام میدم اصلا ب ی چیز بیخودم دست میزنه ی چیزی میگه 

اتفاقا مرتب میکنم قبل اومدن ولی مثلا ی بچه میخواد چیکار کنه ک همش چشمت دنبالش باشه بپایی اگرم نامرتب ...

بچه ۳ ساله خدانکرده اگه چشم آدم دنبالش نباشه ممکنه به خودش آسیب بزنه گلم

و اینکه حالا که حساس هستن بنظر میرسه بهتره کمتر برید، چیزی هم گفتن بگید بچه اذیت میکنه کمتر میایم، دیگه چاره چیه شما هم داری اذیت میشی

بچه ۳ ساله خدانکرده اگه چشم آدم دنبالش نباشه ممکنه به خودش آسیب بزنه گلم و اینکه حالا که حساس هستن ...

۴سالشه حواسم همیشه بهش هست ولی خب مثلا ی لیوان چای میخورم زهرمار بخورم از اون بهتره همش ک نمیتونم دنبالش راه بیفتم اصلا نمیفهمم چجوری رفتم چجوری برمیگردم بعد جالبه بچمو نبرم هم بهش برمیخوره بزارمش پیش مامانم