2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 50 پست
بچه ۳ ساله خدانکرده اگه چشم آدم دنبالش نباشه ممکنه به خودش آسیب بزنه گلم و اینکه حالا که حساس هستن ...

بخدا اون دفعه ک رفتم دفتر و گواش بردم ک نقاشی کنه دیگ چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بحث رفت و آمده و دوست دارن نوه شون رو بیشتر ببینن ولی تحمل ریخت و پاش بچه رو هم ندارن و شما هم باهاشون مشکل دیگه ای ندارین و درضمن از پس بچه هم برنمیایید و براتون نرماله توی خونه خودتون بچه هر کاری بکنه، بگید اونها بیان به شما سر بزنن

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
خب حق داره  میترسه و نگران وسایلشه  شمام کمتر برو  بچه ات رو برای تخلیه امرژی ببر ...

اخه دیگ تا این حد ی وسیله بیخودم دست میزنه صداش درمیاد آدم کلافه میشه خب 

دیگ نمیرم ک خیالشون راحت شه

بچه من كه ميزنه تو تلوزيرن يجوري كه ميگي الان ميوفته يا ميشكنه راه ميره همه چيو ميريزه مثلا روميز ميوه باشه همرو پخش ميكنه دسمال باشه ميندازه زمين دكوري جايي باشه عكس باشه ميندازه  اسباب بازيا همرو ميريزه مامان اينام و خانواده شوهرم چيزي نميگن ولي خب شيطونه واقعا كاريشم نميشه كرد يسالشه

بچه من كه ميزنه تو تلوزيرن يجوري كه ميگي الان ميوفته يا ميشكنه راه ميره همه چيو ميريزه مثلا روميز مي ...

واسه منم همینه شیطونه ولی کلافه میشم استرس میگیرم هردفعه میرم

چقدر نظرات بد بود متاسفانه .

اونجا خونه مادربزرگشه . مادرشوهرت به جای اینکه بکن نکن بکنه باید نوه شو سرگرم کنه بازی کنه باهاش یا ...

نظرات بقیه واقعا چرت بود 

خونه مردم یعنی چی ؟

خونه مادربزرگشه ، معلومه کثیف کاری میکنه شیطونی میکنه و ...

مادربزرگ هم نباید گیر بده 

حالا همه واسه ما حساس و وسواس شدن .

مادربزرگ هم مادربزرگهای قدیم .

واقعا دیگه مادربزرگها هم حوصله نوه های خودشونو ندارن ، از خواهرام هم دیدم که میگم . چه دنیای سردی شده .

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
اخه دیگ تا این حد ی وسیله بیخودم دست میزنه صداش درمیاد آدم کلافه میشه خب  دیگ نمیرم ک خیالشون ...

برای شما بیخوده برای اون ارزشمنده که گذاشته خونش 

باز خوبه خودش حواسش هست وسایلش نشکنه شما تو خرج بیوفتین یا خدایی نکرده بچه آسیب ببینه

۴سالشه حواسم همیشه بهش هست ولی خب مثلا ی لیوان چای میخورم زهرمار بخورم از اون بهتره همش ک نمیتونم دن ...

متاسفانه بچه داری این مشکلاتم داره، حق داری کلافه باشی، دختر گلتم بزرگ میشه بسلامتی یه نفسی میکشی، عب نداره صبور باش فعلا عزیزم

برای شما بیخوده برای اون ارزشمنده که گذاشته خونش  باز خوبه خودش حواسش هست وسایلش نشکنه شما تو ...

نه عزیزم منم حواسم هس قضاوت غلط نکنید ولی ابن دیگ شورشو دراورده

نه عزیزم منم حواسم هس قضاوت غلط نکنید ولی ابن دیگ شورشو دراورده

بچه منو تو سرما وسط سرما میبره تو حیاط جیش میگیره بخاطر وسواسش حالا این یکیشه نمیدونید نگید