2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 50 پست
واسه منم همینه شیطونه ولی کلافه میشم استرس میگیرم هردفعه میرم

من اصلا استرس اين كاراشورندارم اتفاقا خونه تنهام خلم ميكنه اونجا يكم با بقيه سرگرمه مادر شوهر من يه مشكل ديگه داره بين دوتا نوه فرق ميزارن كه من به اين دليل نميرم زياد😂

چقدر نظرات بد بود متاسفانه . اونجا خونه مادربزرگشه . مادرشوهرت به جای اینکه بکن نکن بکنه باید نوه ش ...

اره دس رو دلم نذار ک خونه فقط تو حرفم‌ فهمیدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم منم حواسم هس قضاوت غلط نکنید ولی ابن دیگ شورشو دراورده

قضاوتی نکردم من درباره شما نظری ندادم که قضاوت باشه گفتم بهتر که خودش بیوفته دنبال بچه هم مراقبشه هم خسارتی وارد نمیشه شماهم بخودت استرس نده وقتی مادرشوهر افتاده دنبالش و مراقبه

قضاوتی نکردم من درباره شما نظری ندادم که قضاوت باشه گفتم بهتر که خودش بیوفته دنبال بچه هم مراقبشه هم ...

ماش مراقب بود خب اصلا انقد میگه نکن بکن بشین پاشو اعصابم خرد میشه اصلا نمیفهمم ار کجا اومدم

قضاوتی نکردم من درباره شما نظری ندادم که قضاوت باشه گفتم بهتر که خودش بیوفته دنبال بچه هم مراقبشه هم ...

اگ ی نفر همش ب شما در عرض نیم ساعت مدام بگه این حرفارو کلافه نمیشی؟؟

اره دس رو دلم نذار ک خونه فقط تو حرفم‌ فهمیدی

والا بخدا 

حالا بچه با چارتا وسیله و اسباب اثاثیه بازی کنه سرگرم شه ، مادرشوهرت نمیمیره که . چیزی هم شکست که شکست ، فدای تار موی بچه . 

وسایلش ، جواهرات نیست که بترسه بچه دست نزنه .

حالا کمی هم مراقب باشه که بچه آسیب نبینه ، نه این که وسایلش خراب نشه . وسیله چه قابله .

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
اگ ی نفر همش ب شما در عرض نیم ساعت مدام بگه این حرفارو کلافه نمیشی؟؟

اگر بچم شیطون باشه و اذیت کنه نه ولی زیاد نمیمونم چون از شیطونی بچم کلافه میشم و شرمنده که اذیت کردم  یاهم با گوشی چیزی سرگرمش میکنم 

بچه منو تو سرما وسط سرما میبره تو حیاط جیش میگیره بخاطر وسواسش حالا این یکیشه نمیدونید نگید

اگر بچتون جیششو نمیگه و ممکنه رو فرش کثیف کاری کنه حق داره نگران باشه ولی اگر میگه تا حالا رو فرشش کثیف کاری نکرده  اینکارو میکنه زیاده رویه اجازه ندید رفت وآمد کم کنید

اگر بچم شیطون باشه و اذیت کنه نه ولی زیاد نمیمونم چون از شیطونی بچم کلافه میشم و شرمنده که اذیت کردم ...

درمورد مادربزرگ آدم ی انتظار دیگ داره اینکه توقع دارن اصلا بچه هیچ فعالیتی نکنه و بشینه واقعا مسخرس 

خودمونم بچه بودیم روزگاری اینجوری ندیده بودیم بله شیطون هس ولی اینم بدترش میکنه با بکن نکناش

والا بخدا  حالا بچه با چارتا وسیله و اسباب اثاثیه بازی کنه سرگرم شه ، مادرشوهرت نمیمیره که . چ ...

بخدا مامانم تولد دخترم خونشون گرفتم فرششون بخاطر تولد سوخت صداش درنیومد بیچاره هر بلایی بگی سرش میاریم

والا بخدا  حالا بچه با چارتا وسیله و اسباب اثاثیه بازی کنه سرگرم شه ، مادرشوهرت نمیمیره که . چ ...

دلیل نمیشه چون مادربزرگه زندگیشو نابود کرد اونم تو این گرونی و بی پولی مردم نونشو پیدا کنن هنر کردن بچه هرکس برای خودش عزیزه میتونه وسایل خونه خودشو اجازه بده خراب کنه نباید از بقیه توقع داشت بنظرم

درمورد مادربزرگ آدم ی انتظار دیگ داره اینکه توقع دارن اصلا بچه هیچ فعالیتی نکنه و بشینه واقعا مسخرس& ...

ادم نباید از کسی انتظاری داشته باشه هر کس اخلاقای خاص خودشو داره شاید میدونه اگر وسایلش خراب بشن دیگه در توانش نیست تهیه کنه یا اجازه نداره واسه همون مراقبه

دلیل نمیشه چون مادربزرگه زندگیشو نابود کرد اونم تو این گرونی و بی پولی مردم نونشو پیدا کنن هنر کردن ...

مگه قراره وسایل میلیونی خراب کنه بچه ؟ حالا چارتا کاسه بشقاب خراب بشه چیزی نمیشه . نوه هم بچه ی خودِ آدم حساب میشه .

فقط باید مراقب بود بچه تلویزیون رو خراب نکنه همین . چیزه دیگه ای فکر نکنم انقدر گرون باشه که نگرانش بود . حالا مادربزرگ ، هفته ای یکبار نوه بیاد خونه ش شیطونی کنه ، اون یک ساعت سخت بگذره بهش تا نوه و عروسش خوشحال بشن ، نمیمیره که .

جدیدا دیگه دارید زیادی فاز روشنفکری برمیدارید . 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"