2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 50 پست
ادم نباید از کسی انتظاری داشته باشه هر کس اخلاقای خاص خودشو داره شاید میدونه اگر وسایلش خراب بشن دیگ ...

توانشو ک داره خیلیم داره 

ببینید پس چطور اون از من همه نوع انتظاری داره من عروسشم پس منم حق دارم انتظار داشته باشم تازه انتظار خاصی هم ندارم ک بگم توقعم بالاس اخلاقاش هرچیه حال نمیکنم باهاش الان اگ بگم منو شوهرم میام خونت بچمو نمیارم بهش برمیخوره آدم مونده با اخلاقای گندش چیکار کنه 

مگه قراره وسایل میلیونی خراب کنه بچه ؟ حالا چارتا کاسه بشقاب خراب بشه چیزی نمیشه . نوه هم بچه ی خودِ ...

بخدا الان دارم گریه میکنم از نارحتی چی فکر میکردم چی شد اصلا اینا آدمایی ک میخواستم نیستن همش با بچه یکه بدو میکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا تاپیک زدی خبر نداری همه وسواس و بماری روانی رو وسایل خونشون دارن و از مادرشوهر دفاع میکنن....اینو بدون صددرصد مشکل از مادرشوهرته....زورش میاد بچه ی عروس ذره ای وسایلش و اینور اونور کنه...مادرشوهر من تازه نامزد کرده بودم پسر دخترش هرروز اونجا بود....هرکاری دوس داشت میکرد ولی به ما عروسا رسید از ترسه بچه جمع کرده از صبح با شوهرش میره میشینه مغازه...میگه من خونه نیستم...شبا هم خسته ایم زود میخوابیم

اینجا تاپیک زدی خبر نداری همه وسواس و بماری روانی رو وسایل خونشون دارن و از مادرشوهر دفاع میکنن....ا ...

واقعا آدم میمونه چی بگه دیگ نمیرم ک هیچی هم نشه اینجوری راحت‌ترم