2777
2789
عنوان

سهمیه ۵ درصد

| مشاهده متن کامل بحث + 2357 بازدید | 130 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه مثل شما نیستن که

دختر بسیار درس خونی دارم ..تیزهوشان می ره ...امسال یک پارتی جور شد که از مدرسه تیزهوشان متوسط بره مدرسه تیزهوشان عااااالي ...

سر بالا کردم و گفتم خدایا این حق کشی را من نمی کنم در عوض تو حواست به دخترم باشه ..

خودم هم از پارتی استفاده نکردم. 

اما دلم به درد آمده از هرچی سهمیه و پارتی ...

زندگی و آینده و ارزوهام تباه شده

جواب ابلهی مثل تو رو خدا میده نه من  فکر نکن نمیتونم جوابتو بدم تو جای من نیستی چیزیو ک دارم ه ...

عزیزم شما میتونی تصور کنی زندگی با پدری که جانباز اعصاب و روان شده چجوریه؟ 

مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟
خب مگه شما درک می کنین همین دختر عموی من باباش بخاطر ملت رفته جنگ کلیه هاش شیمیایی شده از جنگ چندین ...

فقط یه سوال شما بین دکتر سهمیه ای وغیره سهمیه ای برای جراحی قلب کدوم رو انتخاب می کنید؟ چون یکی از دوستان خیلی از سهمیه ها دفاع می کرد شوهرش چهل سالشه با خطای پزشکی یک دکتر سهمیه ای تا دم مرگ رفت الان می گه گوه خوردم دفاع کردم

عزیز با احترام یه نکته ای رو باید یادآوری کنم این کنکور مسابقه ست. پول و امکانات و هوش آدمها یکی نی ...

روزی که جوابای کنکور اومد یادمه...رفتم مدرسه همه بچه سهمیه ای خوشحال ببودن  رسیدم به دوست صمیمیم عکسشو چاپ کرده بودن زده بودن رو دیوار هم تو انسانی رتبه ۱۵۰ اورده بود با سهمیه ۲۵ درصد هم زبان!!!من قلبم از دذهنم داشت میومد بیرون با یه لحنی برگشت سمت من گفت قبول نشدی?عزیزدلم ایشالله سال دیگه قبول میشی عین ما دانشجو میشی بعد خندیدن!انقدر بیشعور خندیدن!!میخواستم خودمو بکشم! به منی که به خاطرش نمونه رو ول کردم اومدم شاهد کاشکی شاهد نمیرفتم شاهد بخوای بری باید از خودشون باشی وگرنه زمان اعلام نتایج از شدت درد دوم نمیاری همونه دانشگاهها هیچ پیشرفتی ندارن پر شده از سهمیه ای ها

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲

عزیزم اینها درصد کمی از سهمیه ایها هستند. کاش می تومستم آدرس بدم برید ببینید. من همکلاسی با سهمیه فیک شهید داشتم!!!

شما میدونی درس خوندن امثال من ک نمیتونن کلاس و کتاب و آزمون بدن چجوریه؟ امثال من سهمیه دارن؟

همه تو زندگیشون سختی میکشن نه صرفا کسی ک باباش جانبازه

علم جای ترحم نیس

از هر ۱۰۰ نفر ورودی یک رشته شاید ۲ یا ۳ نفرش سهمیه باشه و هزار بار این توی دفترچه عنوان شده که اینا مازاد دارن گرفته میشن. یعنی اگر نخوان سهمیه دارها رو بگیرن اون صندلی رو به داوطلب آزاد هم نمیدن. پس حرص چی رو میخورین؟ 

مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟
چرا؟ با لحنش منم حال نکردم ولی چرا باید حق یه عده دیگه خورده شه؟ این انسانیته؟ درسته ما دست بوس پ ...

اوجودی هم یه عده نفهم میان میگن چرا بهشون حقوق میدین رایگان میدین 

به خدا با چشم خودم دیدم

عزیزدلم شما میتونی زندگی یه دختر بی پدر و بی پولی که هزیته های کتاباشو به سختی و مشقت فراهم کرد تصور کنی 

میتونی زندگی یه دختر که تنها ارزوش تحصیله چون علاقه داره تصور کنی که اگه دانشگاه آزاد و پردیس و... قبول شه باید قید درس خوندن رو بزنه 

شما میتونی تصور کنی که هرشب با استرس خوابیدن و هر صبح با استرس بیدار شدن رو 

میتونید تصور کنید سندرم روده تحریک پذیر و استرس هاشو 

و در اخر میتونید تصور کنید همکلاسی ک یه جا باهاش درس خوندن و بیشتر از اون حتی تلاش کردین الان دانشگاهه و من کنج خونه افسردگی گرفتم و حس اضافه بودن و بی ارزش بودن رو دارم؟؟؟؟؟