2777
2789
عنوان

سهمیه ۵ درصد

| مشاهده متن کامل بحث + 2109 بازدید | 130 پست
چرا؟ با لحنش منم حال نکردم ولی چرا باید حق یه عده دیگه خورده شه؟ این انسانیته؟ درسته ما دست بوس پ ...

کمک باید به صورت دیگه ای میبود 

الان کلاس های کنکوری و آزمون هایی که بچه ها ثبت نام میکنن چند درصد از هزینه ها تخفیف داده میشه واسشون خب از هر لحاظی کمک میشه این وسط کسانی که این نوع سهمیه ها رو ندارن فقط نگا میکنن 

راستی ؟  خدا هر چی سهمیه و باعث ش هست لعنت کنه  من سال 77 با رتبه 173 هیچ جا حقوق قبول ن ...

درده درددددد خیلی بده دوستم همچین بهم گفت عه قبول نشدی من حقوق علامه طباطبایی قبول شدما عزیزم عیب نداره سال دیگه مثل ما دانشجو میشی بعد خندید هنوز صداش تو گوشمه...

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه بقیه که جانباز ندارن زندگیشون گل و بلبله؟؟ من تو روستا هستم که جمعیتش ۹۵۰ نفره مدرسه راهنمایی ...

به همین دلیل هست که سهمیه منطقه ۲ و ۳ رو گذاشتن که برابری برقرار بشه از لحاظ امکانات رفاهی. در ضمن من باز هم میگم از سهمیه داشتن دفاع نمیکنم

مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟
شما که تو روستا بودین رتبتون خوب شد 

من تو روستا نبودم

رتبمم خوب نشد چون خودم گشادی کردم

من منظورم خودم نبستم و کلی دارم میگم

جایی ک یکی با سهمیه نشسته یکی دیگه براش زحمت کشید عرق ریخت اما نرسید؟

این درسته؟

مگ رقابت نیست؟

کوتاه بیا دختر حرص نخور این مملکت کجاش عدالت اجرا میشه که تو کنکور باشه.اصل کنکور خودش ناعدالتیه.نون ...

درست میگید 

خدایی هست ،خدای ما نظاره گر همه چیزه 🌱

بخدا نمیخوام جوابشونو بدم تمومش نمیکنن

به امین دلیل هست که سهمیه منطقه ۲ و ۳ رو گذاشتن که برابری برقرار بشه از لحاظ امکانات رفاهی. در ضمن م ...

وآلا اگه سهمیه کلا نبود بهتر بود،ما که تو یه روستای بدردنخور بودیم تو منطقه ۲ که سخت‌ترین رقابت رو داره شرکت کردیم

همه ی اونایی که از سهمیه در کنکور دفاع می‌کنند انشاالله به یاری حق به دست همین سهمیه ای ها ریق رحمت سر بکشند چون اینها در دوران دانشجویی هم درسخوان نیستند ودر امتحان علوم پایه ی پزشکی سهمیه دارند اینقدر مسخره ودر زمان امتحان تخصص همچنین وجون مردم کلا بازیچه هست در دست این افراد با توجیه رفتن برای مملکت والان باید همه چیز به گند کشیده بکشه پس  نگید برای خدا ودفاع از مملکت بوده بگید برای رسیدن به آرزوها ی محالمون و رفع عقده هامون 

امیدوارم منظورت از این کامنت این نباشه که مشکلاتی که عنوان کردی از مشکلاتی که یک فرزند جانباز اعصاب ...

بیا یه بمب بترکون تو سر من که منم جانباز بشم اینهمه سختی کشیدم این روش اقلا اونوقت شما باورتون میشه که ما مرفه بی درد نیستم و حق بقیه رو نخوردیم بخدا صدام جنگید با ایران نه ما ک ما تقاصشو پس بدیم