2777
2789
عنوان

سهمیه ۵ درصد

| مشاهده متن کامل بحث + 2109 بازدید | 130 پست
شما میدونی درس خوندن امثال من ک نمیتونن کلاس و کتاب و آزمون بدن چجوریه؟ امثال من سهمیه دارن؟ همه تو ...

من از سهمیه داشتن دفاع نمیکنم. صرفا در جواب کامنتت خواستم کمی همزاد پنداری کنی

مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوجودی هم یه عده نفهم میان میگن چرا بهشون حقوق میدین رایگان میدین  به خدا با چشم خودم دیدم

نهههه کی میگه 

خدایی مگه ب جانبازا و .....حقوق نمیدن

دوسن داداشم باباش جانباز بود تو جای خوب تهران خونه سازمانی داشتن کلی بهشون میرسیدن خدایی کسی تا ب حال گفته چرا بهشون میرسبد؟

ولی وقتی شما ک سهمیه داری میری تو رشته درس میخونی حقیقتا اون حق یکی دیگس

عزیزم اینها درصد کمی از سهمیه ایها هستند. کاش می تومستم آدرس بدم برید ببینید. من همکلاسی با سهمیه فی ...

میدونم. من دوستی داشتم که باباش که یک شهروند بود توی عملیات تروریستی به طور اتفاقی کشته شد ولی خب فرزند شهید شد

عزیزم شما میتونی تصور کنی زندگی با پدری که جانباز اعصاب و روان شده چجوریه؟ 

مگه بقیه که جانباز ندارن زندگیشون گل و بلبله؟؟

من تو روستا هستم که جمعیتش ۹۵۰ نفره

مدرسه راهنمایی و دبیرستان نداشتیم،با هزار بدبختی میرفتیم شهر مدرسه اونم ۷ سال راهنمایی و دبیرستان، یه روز با موتور یه روز با ماشین،تو بارون و سرما و گرما

تا ۴ سال پیش اینترنتم نداشتیم

نه میتونستیم کلاس آموزشی بریم نه فیلم آموزشی ببینیم،باید کارم میکردیم

با سختی سال ۹۸ رتبه ۳۵۰۰ تجربی شدم

خوب به نظر شما شرایط من خیلی خوب بوده؟؟

همه امکانات مهیا بوده؟؟ 

ای کاش خودم تیکه تیکه شم که یه اسم شهید بیاد کنار اسمم که بشیم ادم خوبه اره دوست عزیز وقتی میبینم تل ...

کوتاه بیا دختر حرص نخور این مملکت کجاش عدالت اجرا میشه که تو کنکور باشه.اصل کنکور خودش ناعدالتیه.نون دونیشونه.خودتو اذیت نکن و باهاشون دهن به دهن نشو.اینا دنیارو مال خودشون میدونن

عزیزدلم شما میتونی زندگی یه دختر بی پدر و بی پولی که هزیته های کتاباشو به سختی و مشقت فراهم کرد تصور ...

امیدوارم منظورت از این کامنت این نباشه که مشکلاتی که عنوان کردی از مشکلاتی که یک فرزند جانباز اعصاب و روان داره بزرگتر هست

یک سوال تک تک شما اگر سهمیه داشتین استفاده نمی کردین؟ بعید می دونم    

منظورتون این که تمام ایرانیان دنبال فرصت هستند تا ازش استفاده کنن حتی اگر دردراز مدت به ضررمون باشه ،به نظر من امکان داره کسی از سهمیه استفاده کرده یا مدافع سهمیه هاست هم یک روز گذرش به دکتر سهمیه ای بیفته وجونش رو ازدست بده مثل مادر شوهر خواهرم که مدافع پر وپا قرص بود پارسال با خطای پزشکی با ۵۰ سال سن بدون بیماری خاصی رفت تو کما وفوت کرد