2777
2789
عنوان

سهمیه ۵ درصد

| مشاهده متن کامل بحث + 2357 بازدید | 130 پست
دوستان این بحث اصلا به جایی نمیرسه‌...بنظرم دیگه بیشتر از این به هم توهین نکنید... اسی درباره سوالی ...

دقیقا. آدما جایی که میترسن تصوراتشون خراب شه، بیخودی مقاومت میکنن و به شنیده‌هاشون اکتفا میکنن. یه زحمت به خودشون بدن، دقیق دفترچه کنکورها و ازمون های استخدام رو مطالعه کنن، متوجه میشن.

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موافقم با تک تک سلولام درکت میکنم خودم شاهد درس خوندم دیدم چه کسایی که لیاقت ندارن بهترین رشته ها او ...

مرسی که درک میکنید انسانیت از هرچیزی بالاتره 🌱

من که سرپرست ندارم هزینه های کتاب و ... با مشقت جور شد الان دغدغه جدیدم اینه که اگه آزاد و ... قبول شم چطور بتونم فراهم کنم💔

یک سوال تک تک شما اگر سهمیه داشتین استفاده نمی کردین؟ بعید می دونم    

کاش بیشتر از این دل بقیه رو نسوزوني و بار گناهت را سنگین نکنی ...

خدا شاهده که من همین دو ماه قبل موقعیتی بود که از پارتی استفاده کنم و به خاطر ترس از حق کشی استفاده نکردم ..

شما درستون خوب بخونید کاری به اونا نداشته باشین  وقتی شما خوب بخونید کی می خواد جلوتون بگیره ق ...

عزیز با احترام یه نکته ای رو باید یادآوری کنم

این کنکور مسابقه ست. پول و امکانات و هوش آدمها یکی نیست. با فرض شرایط یکسان، اثرات روانی روزی ۱۴ ساعت درس خوندن برای رتبه دو رقمی و سه رقمی شدن یکی نیست با زندگی بی استرس اون آقازاده یا سهمیه ای که روزی سه ساعت ممکنه بخونه. ما اینجا هر روز کلی تاپیک داریم از کنکوری هایی که دچار اختلالاتی مثل adhd شدند.

دوم اینکه فررض کنید رشته ای ۱۰۰ نفر بخواد رتبه۱ تا ۷۰ رو برمیداره رتبه ۷۱ با وجود زحمت فراوان قبول نمیشه چون سی تای بقیه از سهمیه ای ها برداشته میشه. شما نمی تونی بگی خانم ۷۱ می خواستی بیشتر بخونی!!!

ببین مثلا یکی تو سهمیه خودش رتبه یک شده و رتبه کشوریش مثلا ۱۰۰ هست حالا این رتبه یک سهمیه خودش شده ...

عزیزم این تحلیل ها چیه میاری؟!! برو دستورالعمل ها و ضوابط رو مطالعه کن دیگه. ببین مثلا تو نامه ای که ابلاغ شده به سازمان سنجش، نحوه محاسبه چی ابلاغ شده؟ 

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
حاجیییییی فک کن هم حق و ناس گردنت باشه  هم سهمیه ای باشی که نصف هم دانشگاهی هات هم تلاش نکردی ...

دمت گرم گل گفتی داغ دلم تازه شد با ای تاپیک...

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
یک سوال تک تک شما اگر سهمیه داشتین استفاده نمی کردین؟ بعید می دونم    

امسال میخوام کنکور بدم،شرایطشو دارم که همه امتحانات نهایی رو تقلب کنم و ۲۰ بشم

اما اینکارو نمیکنم،ولی حق‌هایی که پایمال میشه رو میبینم خیلی فشارم میاد

ای کاش خودم تیکه تیکه شم که یه اسم شهید بیاد کنار اسمم که بشیم ادم خوبه اره دوست عزیز وقتی میبینم تل ...

هنوزم دیر نشده. هر روز داره به تعداد خانواده شهدا و جانبازان اضافه میشه

مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟
عزیزم این تحلیل ها چیه میاری؟!! برو دستورالعمل ها و ضوابط رو مطالعه کن دیگه. ببین مثلا تو نامه ای که ...

شما کارنامه ها رو دیدی؟؟ میخوای کارنامه بیارم برات؟؟

شما به من بگو کسی درصد زیستش ۴ هست اگه سهمیه نداشته باشه هزار سال هم بگذره پزشکی قبول میشه؟؟