2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه بعدیم چیه جنسیتش ؟

شوهرم خیلنت میکنه یا ن ؟

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

میشه بگی دوسم داره یانه؟؟نظرش درباره من چیه؟؟

برات صلوات فرستادم

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
دوستت داره ولی زمان میبره

میشه بگی کعی خواهرم عفونتش خوب میشه و از بیمارستان ترخیص میشه من تحمل بیمارستان ندارم ۴/۵ماه قبل تصادف کرده همش بیمارستان بود الآنم فقط دو هفته خونه بود باز حالش بد شد بستری کردن تو رو خدا تو رو ب عزیزترین کشت جواب بده برات صلوات می‌فرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد

سلام اسی میشه لطفا جوابم رو بدی خیلی لازم دارم . 

اولی اینکه امسال چه رشته ای قبول میشم ؟ 

دومی اینکه کی و چطوری ازدواح میکنم ؟ 

و سومی اینکه آیا اون زندگی که میخوام برآورده میشه و دقیقا مثل اونی ک میخوام میشه زندگیم ؟ 

و چهارمی به نظرت چند سال عمر میکنم . چند تا بچه خواهم داشت ؟ 

ببخشی کلی پرسیدم😂🥲🥺لطفا جواب همشو بده گناه دارم 

مرسی 

🎀💸

میشه بگی عزیزم علیرضا کی میاد خاستگاریم؟ شهریور جلسه معارفه بود ابانم جلسه تحقیقات بود کی میان

آخه حرف خاستگاری شد ولی هنوز تصمیم قطعی نشده

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

2790
2778
2791
2779
2792