2777
2789

عزیزم تروخدا شغل آیندمو بگو 

اینم بگو عشقم چند سالگی ازدواج میکنه؟ 

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم تروخدا شغل آیندمو بگو  اینم بگو عشقم چند سالگی ازدواج میکنه؟

شغل ایندت در ارتباط با رشته ای که میخونی نیست اونیم که بهش میگی عشقم دستش بارها برات رو شده ازدواجیم نیست

شغل ایندت در ارتباط با رشته ای که میخونی نیست اونیم که بهش میگی عشقم دستش بارها برات رو شده ازدواجیم ...

امکان داره یه روزی پشیمون شه و به التماس بیوفته؟

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
اگه بیشتر بری تو دیدش قضیه رو براش جدی کنی آره

ازمونم قبول میشم؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

بهم بگو استخدامی امسال قبول میشم برای اموزش و پرورش

اخه ازمون دادم جوابش نیامده

بنظرت معلم تو شهرم میشممم؟

😍😍😍😍😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰💋🌹🌹🌹🌹🌹❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

سلام من این تاپیکتونو تاصفحه۱۲دیدم ولی سوال خودمو پیدانکردم نمیدونم قبلا پرسیدم ازتون یانه.

ازدواجم بااون فرد خوبه؟و چه زمان اتفاق میافته کلاهر چی حس میکنید 

بهم بگو استخدامی امسال قبول میشم برای اموزش و پرورش

اخه ازمون دادم جوابش نیامده

بنظرت معلم تو شهرم میشممم؟

😍😍😍😍😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰💋🌹🌹🌹🌹🌹❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز