خیلی خب باشه تو خوبی ولی زندگی که فقط امروز و فردات نیس که خوش خوشانت باشه منتظر کارما ام باش چون پش ...
طلاق دادنش ربطی به من نداشت اونا 6 ماه بعد ازدواجشون میخواستن طلاق بگیرن فهمیده بودن زنش حاملست. مجبور شدن ادامه بدن خودشون قرار گذاشته بودن بچه بزرگتر بشه طلاق بگیرن کمتر اسیب ببینه وقتی هیچی نمیدونی به بقیه تهمت نزن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
طلاق دادنش ربطی به من نداشت اونا 6 ماه بعد ازدواجشون میخواستن طلاق بگیرن فهمیده بودن زنش حاملست. مجب ...
عه توام تهمت حالیت میشه پس چرا خودت تهمت زدی که من دروغ میگم چرا چون حرفم به مزاج خانوم خوش نیومد. همین که از شنیدن تجربه یکی که شوهر سابقش به یادشه بهم میریزی یعنی اوضاع زندگیت خرابه و دلت به این مرد قرص نیست. همین و بس
هرکی جبر روزگار کشیده باشه و یکم پخته باشه متوجه حرف من میشه ایشون که دو ساعته داره بهم توهین میکنه ...
ببین. من الان 3 ساله تو رابطه ام ولی حاضر نیستم بزارم برم چون واسه این رابطه زحمت کشیدم وقت گذاشتم احساسمو گذاشتم منم عذاب کشیدم که عشقم زندگیم قبلا ازدواج کرده وحداشده. پس درک میکنم یه زنی که ازدواج میکنه وقتی مجبوره زندگیشو بزاره وبره طلاق بگیره چه زجری میکشه
ولی نباید به زنی که شوهرش قبلا ازدواج کرده توهین کنه وتودلشو خالی کنه ..من ناراحت نشدم چون مطمئنم عشقم به زن سابقش اصلا فکر نمیکنه ولی واسه اسی وبقیه خانمهای تو تایپیک ناراحت شدم که تو دلشون یه لحظه خالی شد