2789
عنوان

زن دومم

| مشاهده متن کامل بحث + 8123 بازدید | 175 پست
ول کن عزیزم هر کی هرکیو قضاوت میکنه تا تاوان قضاوتشو نداده نمیمره بزار بار خودش هرجور دوس داره سنگین ...

من کاریش نداشتم فقط گفتم شوهر سابقت نرمال نیست دلیل نمیشه بگی همه مردها اینجوری ان.3 یا4 تا پیام بهم داده فقط فحش داده وتوهین کرده جالبه هرچی دلش خواسته فحش داده اخرشم نوشته حلالت نمیکنم😁😁

نی نی یارم تگ کرده .نی نی یارم به خودش گفت توهین نکن...واقعا اسم کاربریش خیلی بهش میاد..البته زنی که اینقدر بددهنه معلومه چه تحصیلات وچه فرهنگی وچه سطح خانوادگی داره. تو تمام تایپیکاش هم معلومه بددهن وعصبیه وبه همه میپره .خدا شفاش بده

من کاریش نداشتم فقط گفتم شوهر سابقت نرمال نیست دلیل نمیشه بگی همه مردها اینجوری ان.3 یا4 تا پیام بهم ...

اره معلومو حاله …

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز نشدم در واقع مردی که هفت سال پاش وایسادم بهانه بچه شو کرده و میخاد دوباره زن اولش که ازش جدا شد ...

به این باور کاش همه برسن که هرگز هیچکس جای همسر اول رو نمیتونه پر کنه.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

علاقه ای ب صحبت باهات ندارم بای

خب چرا کامنت گذاشتی؟،😕

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
فضولش پیدا شه ک شد الهی شکر

تاپیک عمومیه گزینه ریپلایم برا همه هست فضول اینجا معنایی نداره  😉

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
مگه همه یمدلن شوهر من سالها اذیت شده انقدر ک‌ت زندگی قبلیش ازار دیده من دوباره سرپاش کردم بهش امید د ...

عزیزدلممم اصلا اصلا به این حرفا توجه نکن ایشون اگ آدم حسابی بود جواب گوشی یه مرد متاهل رو نمی‌داد خوب یا بد اون احمق تعهد داره.... حتما اونقدر عاقلی ک همه ی جوانب رو سنجیدی پس توکل کن بخدا و تا میتونی ب شوهرت محبت کن و هوای زندگیتو داشته باش

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

عزیزدلممم اصلا اصلا به این حرفا توجه نکن ایشون اگ آدم حسابی بود جواب گوشی یه مرد متاهل رو نمی‌داد خو ...

ممنونم از کامنتتون 🌹در پناه حق باشید 

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته