2789
عنوان

زن دومم

| مشاهده متن کامل بحث + 8123 بازدید | 175 پست
خیلی خب باشه تو خوبی ولی زندگی که فقط امروز و فردات نیس که خوش خوشانت باشه منتظر کارما ام باش چون پش ...

طلاق دادنش ربطی به من نداشت اونا 6 ماه بعد ازدواجشون میخواستن طلاق بگیرن فهمیده بودن زنش حاملست. مجبور شدن ادامه بدن خودشون قرار گذاشته بودن بچه بزرگتر بشه طلاق بگیرن کمتر اسیب ببینه وقتی هیچی نمیدونی به بقیه تهمت نزن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

طلاق دادنش ربطی به من نداشت اونا 6 ماه بعد ازدواجشون میخواستن طلاق بگیرن فهمیده بودن زنش حاملست. مجب ...

عه توام تهمت حالیت میشه پس چرا خودت تهمت زدی که من دروغ میگم چرا چون حرفم به مزاج خانوم خوش نیومد. همین که از شنیدن تجربه یکی که شوهر سابقش به یادشه بهم میریزی یعنی اوضاع زندگیت خرابه و دلت به این مرد قرص نیست. همین و بس

عزیزم سعی کن اروم باشی اصلا حرص وجوش نخور که بعدها همه این حرص وجوش ها میشه مریضی ایمان داشته باش ه ...

وابستگی شدید بهش دارم مثل یک دیوانه ی زنجیری منو بخودش وابسته کرد اینقدر بهم محبت کرد که انکار دوباره متولد شدم اما الان اینطور میکنه با من

هرکی جبر روزگار کشیده باشه و یکم پخته باشه متوجه حرف من میشه ایشون که دو ساعته داره بهم توهین میکنه ...

ببین. من الان 3 ساله تو رابطه ام ولی حاضر نیستم بزارم برم چون واسه این رابطه زحمت کشیدم وقت گذاشتم احساسمو گذاشتم منم عذاب کشیدم که عشقم زندگیم قبلا ازدواج کرده وحداشده. پس درک میکنم یه زنی که ازدواج میکنه وقتی مجبوره زندگیشو بزاره وبره طلاق بگیره چه زجری میکشه

ولی نباید به زنی که شوهرش قبلا ازدواج کرده توهین کنه وتودلشو خالی کنه ..من ناراحت نشدم چون مطمئنم عشقم به زن سابقش اصلا فکر نمیکنه ولی واسه اسی وبقیه خانمهای تو تایپیک ناراحت شدم که تو دلشون یه لحظه خالی شد

وابستگی شدید بهش دارم مثل یک دیوانه ی زنجیری منو بخودش وابسته کرد اینقدر بهم محبت کرد که انکار دوبار ...

مطمئن باش اگه دوست داشته باشه برمیگرده

میشه درخواست دوستی بدم بهت

ببین. من الان 3 ساله تو رابطه ام ولی حاضر نیستم بزارم برم چون واسه این رابطه زحمت کشیدم وقت گذاشتم ا ...

اتفاقا هیشکی بهش برنخورد جز خودت میگن حرفو بنداز زمین صاحبش برمیداره.  تو دل منو شکستی و هرچی از دهنت در اومد گفتی اصلا حلالت نمیکنم 

امثال تو شاید در ظاهر سوگولی باشن ولی اینو بدون قلب شوهرت هنوز واسه زن اولش میتپه و شبا با یاد اون م ...

اینجا هم تو دل هرکی که شوهرش قبلا ازدواج کرده رو شکستی چند نفرم جوابتو دادن

خودتو بزن به اون راه

نمبشه که هرچی دلت خواست بگی خوشتم نیاد کسی جوابتو بده بگی حلالت نمیکنم

من وبقیه هم تو رو حلال نمیکنیم

البته ارزو میکنم هرچه زودتر به ارامش برسی

دهنتو ببند پاپتی تو سگه کی باشی که بخام بیام بخاطر تو دروغ ببافم نرمال تو نیستی که رفتی تو زندگی یه ...

عزیزم لطفا ب کسی توهین نکن همه دارن نظر میدن کسی قرار نیس نظرشو‌ غالب کنه بکسی غالبم نشد توهین کنه 😐 

اره ت راست میگی شوهرم دوسم نداره هرشب ب زن قبلیش زنگ میزنه ت تب عشق اون میسوزه دیونه زن قبلیشه اصن 😐

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

من وقتی فهمیدم متاهله جدا شدم. چند ماهه بعد برگشت گفت طلاق گرفته باور نکردم شناسنامشو دیدم باور کردم ...

ول کن عزیزم هر کی هرکیو قضاوت میکنه تا تاوان قضاوتشو نداده نمیمره بزار بار خودش هرجور دوس داره سنگین کن 

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته