چقدر عجیبه بعد 7 سال دوباره ازدواج کردن خیلی دوسش داشتی؟ رابطتون درچه حد بود خیلی اسیب دیدی ..7 سال ...
شاید باورت نشه برای من می مرد تب میکرد در حد پرستش دوستم داشت خواهرم مادرش و …همه بم گفتند این زن شیطان و جادوگر براش دوباره طلسم گرفته .آسیب واسه یه لحظه ش دارم دیوانه میشم خودشم داره دیوانه میشه اما انگار بستنش اراده نداره
قشنگ از امضات وحرفات مشخصه شوهرت دوست نداشته طلاقت داده بایکی دیگه ازدواج کرده وخوشبختم هست از حرصت ...
دهنتو ببند پاپتی تو سگه کی باشی که بخام بیام بخاطر تو دروغ ببافم نرمال تو نیستی که رفتی تو زندگی یه مرد متاهل و بهش میگی عشقم و منتظری تا مهریه شو بده و طلاقش بده بری بشینی جاش.
قشنگ از امضات وحرفات مشخصه شوهرت دوست نداشته طلاقت داده بایکی دیگه ازدواج کرده وخوشبختم هست از حرصت ...
چرا اینجا هر بیشعوری به خودش اجازه میده به آدم توهین کنه و هرچی از دهنش در میاد بگه در صورتی که من فقط برای استارتر تجربمو نوشتم و اصلا با این کاری نداشتم
عه سایت واسه باباته که من تجربمو ننویسم؟ توعه خونه خراب کن و که با متاهل ریختی روهم که ناراحت کردنت ...
من وقتی فهمیدم متاهله جدا شدم. چند ماهه بعد برگشت گفت طلاق گرفته باور نکردم شناسنامشو دیدم باور کردم
ربطی به من نداشت من رفتم تا گناه طلاقش پای من نوشته نشه ..ولی اون یه مرد فهمیده وعاقله تمام مهریه زنشو نقد پرداخت کرد وزنشو ازار نداد ..ولی حاضرم نبود باهاش زندگی کنه ...منم خیلی دوست داره یک سال ونیم مریض بودم هرکی جای اون بود ولم میکرد ولی کنارم موند
من وقتی فهمیدم متاهله جدا شدم. چند ماهه بعد برگشت گفت طلاق گرفته باور نکردم شناسنامشو دیدم باور کردم ...
خیلی خب باشه تو خوبی ولی زندگی که فقط امروز و فردات نیس که خوش خوشانت باشه منتظر کارما ام باش چون پشتوانه بودنت رغبت طلاق شد واسه اون مرد. چون عشقه تو یه مرد زن طلاق دادس دلیل نمیشه حرفایه من دروغ باشه و شکست خورده باشم من زندگیه خودمو دارم با یه مردی بهتر از شوهر سابقم. روانی ام خودتی دیگه ام ریپلای نکن