2789
عنوان

زن دومم

| مشاهده متن کامل بحث + 8123 بازدید | 175 پست
با آدم طلاق گرفته ازدواج نکنید اگه خودتون مجردید  دختر و پسر هم فرق نداره  هر کی باید با ...

مناسفانه تنها باگ رابطه منو همسرم 

همینه ک هرکاری برای اون کرده و قدر ندونسته برام ن خودش میکنه ن خانوادش

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همه ی آدم ها کمبود دارن کمتر یا بیشتر اما من خودم روزی بچه داشته باشم نمیذارم با کسی که طلاق گرفته ا ...

دخترهایی که سنشون بالا میره خیلی وقت ها مجبور به ازدواج با مرد زن طلاق داده میشند. چون خواستگار مجرد براشون نمیاد دیگه. 

همه مجبور میشند با شرایط همسرشون بسازند. 

تو فامیل مورد بوده دختر 2 ساله بوده پدر و مادرش طلاق گرفتند. بزرگ شد هرچی تو دلش مونده بود رو خالی کرد سر شوهر و دختر خودش. کلی عذاب داد شوهر و دختر خودش رو. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۲_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن ۳_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

بی منطق و بی ربط حرف میزنی عزیزم دایی من و خانمش جدا شدن، هنوز از اسم زن اولش حالت تهوع میگیره  ...

من تجربه زندگی خودمو دارم میگم بی منطقی نیست. من و شوهر سابقمم با همین حالت تهوع از هم جدا شدیم و اون با یکی دیگه ازدواج کرد ولی بعد چند سال یکی دو بار اخر شب زنگ زده و گریه و زاری کرده و پشیمونی

چه حرف مسخره ایه میزنی من عموم زنش فوت شده بعد این همه سال با وجود وضع مالی عالي میگه هیچکس نمیتونه ...

عزیزم خدا بیامرزه خب اینایی ک گفتی بخاطر فوت شدن ازهم جدا شدن نه بابا دعوا دادگاه و داستان پس همدگیرو دوس داشتن ک تا اخرین لحظه عمرشون کنار هم موندن

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

همه ی آدم ها کمبود دارن کمتر یا بیشتر اما من خودم روزی بچه داشته باشم نمیذارم با کسی که طلاق گرفته ا ...

ته دلم خالی نکن

عزیزم خدا بیامرزه خب اینایی ک گفتی بخاطر فوت شدن ازهم جدا شدن نه بابا دعوا دادگاه و داستان پس همدگیر ...

من این مثال‌ها رو واسه اون پست گفتم که گفته بود مردا حالیشون نمیشه فقط میخوان تختشون پر باشه

یکی میتونه بعد طلاق عاشق یه زن دیگه بشه و دوستش داشته باشه 

یکی هم همون زنی که اول پسندیده

اگر زندگی خوبی دارید و احساس می‌کنید همسرتون دوستتون داره خودتون رو اذیت نکنید با این حرفا که الان داره به زن اولش فکر میکنه یعنی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

من نمیخام به کسی حس بدی بدم تو تاپیک زدی که تجربه بقیه رو بشنوی منم بهت گفتم. ولی انگار تو با همه دع ...

برو حرفی ک زدیو بخونی ببین کی دعوا دارع 🥴

از چی باید بسوزم؟ دارم از رویه تجربم بهت میگم بنده خدا. شوهر سابق من ازدواج کرد ولی هنوز بعضی شبا زن ...

شوهر سابق شما ادم نرمال وطبیعی نیست وعقلش کمه

چرابه همه مردها نسبت میدی؟ یه مرد نرمال وعاقل وقتی زنشو دوست داره واسه زندکیش میجنگه وطلاق نمیده

من عشقم از زنش جدا شده حاضر شده کل مهریشو بده ولی دیگه باهاش زندگی نکنه.. وهربار که ازش حرف میزنه باخشم ونفرته..میگه شبها دیروقت میرفتم که خواب باشه مجبور نشم باهاش حرف بزنم .. وخانوادشم میدونن چقدر منو دوست داره

پس چرت نگو لطفا

هم شوهرت سابقت نرمال نیست هم خودت

دخترهایی که سنشون بالا میره خیلی وقت ها مجبور به ازدواج با مرد زن طلاق داده میشند. چون خواستگار مجرد ...

من ده سال از همسرم کوچیکترم رو ۲۲.۲۳ازدواج کردم 

من این مثال‌ها رو واسه اون پست گفتم که گفته بود مردا حالیشون نمیشه فقط میخوان تختشون پر باشه یکی می ...

اره اشتباه کردم تاپیک زدم فکرمو‌ خراب میکنن

تجربه. توضیح دادم تو یکی از کامنتا بخونش

وای . ینی زن دوم بودی و دیدی وین چیزارو ؟! یا زن اولی و وقتی از دومی سیر شده و به مزاجش خوش نیومده ولش کرده وقتی برگشته این ازاجیف رو بافته؟!!

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
مردا مگه این چیزا حالیشون میشه اونا اصلا نمیتونن بی زن زندگی کنن فقط میخان رخت خوابشون خالی نباشه

قشنگ از امضات وحرفات مشخصه شوهرت دوست نداشته طلاقت داده بایکی دیگه ازدواج کرده وخوشبختم هست

از حرصت تو تایپیک الکی این حرفارو میزنی

تابلو دروغ گفتی شوهر سابقت زنگ میزنه برات گریه میکنه

شوهر سابق شما ادم نرمال وطبیعی نیست وعقلش کمه چرابه همه مردها نسبت میدی؟ یه مرد نرمال وعاقل وقتی زن ...

اره دقیقن همسر منم ازش متنفرم ازش حرف میزنه تعوع میگیرع این خانوم نمیدونم چرا جمع میبنده

من ده سال از همسرم کوچیکترم رو ۲۲.۲۳ازدواج کردم 

چرا تو این سن، با مرد زن طلاق داده 10 سال بزرگتر از خودت ازدواج کردی؟ 

خواستگار بهتر برات ممکن بود بیاد. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۲_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن ۳_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏