2789
عنوان

زن دومم

| مشاهده متن کامل بحث + 8123 بازدید | 175 پست
مردا مگه این چیزا حالیشون میشه اونا اصلا نمیتونن بی زن زندگی کنن فقط میخان رخت خوابشون خالی نباشه

چه حرف مسخره ایه میزنی

من عموم زنش فوت شده بعد این همه سال با وجود وضع مالی عالي میگه هیچکس نمیتونه جاشو برام پر کنه و هنوز عزاداره هر روز سر قبر خدابیامرز میره من نمیدونم تو این مدت ۲۰ سال با کسی بوده یا نه ولی واقعا معلومه عاشق زنش بوده 

پدر من تقریبا یکسال میشه مادرم فوت شده هنوز یواشکی گریه میکنه و عزاداره 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از چی باید بسوزم؟ دارم از رویه تجربم بهت میگم بنده خدا. شوهر سابق من ازدواج کرد ولی هنوز بعضی شبا زن ...

مگه همه یمدلن شوهر من سالها اذیت شده انقدر ک‌ت زندگی قبلیش ازار دیده من دوباره سرپاش کردم بهش امید دادم زندگی دادم با این حرفت فقط یه حس اصافی بودن بهم میدی درصورتی ک اضافی نیستم

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

وقتی چیزی نمیدونی چرا حرف میزنی کدوم بچه ی بی گناه یک پسر لاشخور نفهمی داره که مهریه مادرش و که از پ ...

متاسفم 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

با آدم طلاق گرفته ازدواج نکنید اگه خودتون مجردید  دختر و پسر هم فرق نداره  هر کی باید با ...

بعضی ها هم مجرد اند ولی کمبود از پدر و مادر دارند از دوران کودکی. 

از همسرشون انتظارات خیلی بیشتر دارند که کمبودشون رو جبران کنه. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۲_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن ۳_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

ملت منتظرن همچین تاپیکی ببینن،بدو بدو بیان عقده های دلشون رو خالی کنن

🙂

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

خوشبخت باشی ان شالله نمیدونم ولی من زیاد تایم ندارم صبر کنم دارم منفجر میشم از این مصیبت که به سرم ا ...

خیییلی سخته و صبر عیوب میخواد،من ۶ سال صبر کردم تا به دستو پام افتاد با سر افکندگی.

از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️

بعضی ها هم مجرد اند ولی کمبود از پدر و مادر دارند از دوران کودکی.  از همسرشون انتظارات خیلی بی ...

همه ی آدم ها کمبود دارن کمتر یا بیشتر اما من خودم روزی بچه داشته باشم نمیذارم با کسی که طلاق گرفته ازدواج کنه 

چون خودم تجربه دارم میدونم چجوریه و خیلی های دیگه رو هم دیدم میدونم اوضاعشون چجوریه

بله عزیزم مگه شوهر شما زن دیگه ای داره؟ اون زنش نیست دیگه طلاق گرفتن تمام تنها چیزی که اونها رو به ...

همچنین شما 🌹

مگه همه یمدلن شوهر من سالها اذیت شده انقدر ک‌ت زندگی قبلیش ازار دیده من دوباره سرپاش کردم بهش امید د ...

من نمیخام به کسی حس بدی بدم تو تاپیک زدی که تجربه بقیه رو بشنوی منم بهت گفتم. ولی انگار تو با همه دعوا داری که به من گفتی بسوز و فلان

میدونم همون طلاق و میگم منم

بی منطق و بی ربط حرف میزنی عزیزم

دایی من و خانمش جدا شدن، هنوز از اسم زن اولش حالت تهوع میگیره 

اما ازدواح دومش موفق بود و با خانمش عشق میکنه

یه تجربه هیچ وقت نمیتونه تعمیم پیدا کنه ، مخصوصا تو بحث طلاق

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️