2789
عنوان

زن دومم

| مشاهده متن کامل بحث + 8123 بازدید | 175 پست
اره اشتباه کردم تاپیک زدم فکرمو‌ خراب میکنن

عزیزم فکرتو خراب نکن اگه شوهرت دوست داره نزار به خاطر حرفای یه زن شکست خورده حالت بد بشه

مطمئن باش دروغ گفت شوهر سابقش براش گریه میکنه امضاشو بخون چی نوشته داره از حرص میترکه شوهرسابقش بایکی دیگه رابطه عاشقانه داره واسه همین عقده هاشو اینجا خالی کرد

[QUOTE=323356579]چرا تو این سن، با مرد زن طلاق داده 10 سال بزرگتر از خودت ازدواج کردی؟  خواستگار بهتر برات ممکن ...[/QUOTE

واقن جز عشق هیچ دلیلی نداشت 

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم فکرتو خراب نکن اگه شوهرت دوست داره نزار به خاطر حرفای یه زن شکست خورده حالت بد بشه مطمئن باش ...

اره خوندم تاپیکاشو کلن از شوهر سابقش تاپیک نوشته چی بگم حرفاشو جدی نمیگرم

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

چقدر عجیبه بعد 7 سال دوباره ازدواج کردن خیلی دوسش داشتی؟ رابطتون درچه حد بود خیلی اسیب دیدی ..7 سال ...

شاید باورت نشه برای من می مرد تب میکرد در حد پرستش دوستم داشت خواهرم مادرش و …همه بم گفتند این زن شیطان و جادوگر براش دوباره طلسم گرفته .آسیب واسه یه لحظه ش دارم دیوانه میشم خودشم داره دیوانه میشه اما انگار بستنش اراده نداره 

قشنگ از امضات وحرفات مشخصه شوهرت دوست نداشته طلاقت داده بایکی دیگه ازدواج کرده وخوشبختم هست از حرصت ...

دهنتو ببند پاپتی تو سگه کی باشی که بخام بیام بخاطر تو دروغ ببافم نرمال تو نیستی که رفتی تو زندگی یه مرد متاهل و بهش میگی عشقم و منتظری تا مهریه شو بده و طلاقش بده بری بشینی جاش. 

قشنگ از امضات وحرفات مشخصه شوهرت دوست نداشته طلاقت داده بایکی دیگه ازدواج کرده وخوشبختم هست از حرصت ...

چرا اینجا هر بیشعوری به خودش اجازه میده به آدم توهین کنه و هرچی از دهنش در میاد بگه در صورتی که من فقط برای استارتر تجربمو نوشتم و اصلا با این کاری نداشتم

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_شب  

شاید باورت نشه برای من می مرد تب میکرد در حد پرستش دوستم داشت خواهرم مادرش و …همه بم گفتند این زن شی ...

بمیرم برات چه دردی میکشی انشالله که هرچه به صلاحته اتفاق بیفته وهرچه زودتر به ارامش برسی

چرا اینجا هر بیشعوری به خودش اجازه میده به آدم توهین کنه و هرچی از دهنش در میاد بگه در صورتی که من ف ...

لازم نکرده تجربه خودتونو تو سایت بنویسی فقط اسی که نمیخونه بقیه هم میخونن چند نفرو ناراحت کردی

استارتر هم ناراحت شد

البته قصدتم همین بود

لازم نکرده تجربه خودتونو تو سایت بنویسی فقط اسی که نمیخونه بقیه هم میخونن چند نفرو ناراحت کردی استا ...

عه سایت واسه باباته که من تجربمو ننویسم؟ توعه خونه خراب کن و که با متاهل ریختی روهم که ناراحت کردنت ثوابم داره

بمیرم برات چه دردی میکشی انشالله که هرچه به صلاحته اتفاق بیفته وهرچه زودتر به ارامش برسی

خدا نکنه عزیزم بیمارم کردن گاهی فک میکنم قلبم داره وامیسه خدا خودش رحم کنه ان شالله تو هم خوشبخت شی

عه سایت واسه باباته که من تجربمو ننویسم؟ توعه خونه خراب کن و که با متاهل ریختی روهم که ناراحت کردنت ...

من وقتی فهمیدم متاهله جدا شدم. چند ماهه بعد برگشت گفت طلاق گرفته باور نکردم شناسنامشو دیدم باور کردم

ربطی به من نداشت من رفتم تا گناه طلاقش پای من نوشته نشه ..ولی اون یه مرد فهمیده وعاقله تمام مهریه زنشو نقد پرداخت کرد وزنشو ازار نداد ..ولی حاضرم نبود باهاش زندگی کنه ...منم خیلی دوست داره یک سال ونیم مریض بودم هرکی جای اون بود ولم میکرد ولی کنارم موند

کاملا مشخصه اسم کاربریت خیلی بهت میاد

خدا نکنه عزیزم بیمارم کردن گاهی فک میکنم قلبم داره وامیسه خدا خودش رحم کنه ان شالله تو هم خوشبخت شی

عزیزم سعی کن اروم باشی اصلا حرص وجوش نخور که بعدها همه این حرص وجوش ها میشه مریضی

ایمان داشته باش هرچی به صلاحته اتفاق میفته

اصلا خداروشکرکن که الان سروکله بچه هاش پیداشده

اگه بعد ازدواج تون میومدن زندگیتونو خراب میکردن چی

به این چیزا فکر کن یکن اروم شی

من وقتی فهمیدم متاهله جدا شدم. چند ماهه بعد برگشت گفت طلاق گرفته باور نکردم شناسنامشو دیدم باور کردم ...

خیلی خب باشه تو خوبی ولی زندگی که فقط امروز و فردات نیس که خوش خوشانت باشه منتظر کارما ام باش چون پشتوانه بودنت رغبت طلاق شد واسه اون مرد. چون عشقه تو یه مرد زن طلاق دادس دلیل نمیشه حرفایه من دروغ باشه و شکست خورده باشم من زندگیه خودمو دارم با یه مردی بهتر از شوهر سابقم. روانی ام خودتی دیگه ام ریپلای نکن