2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمی‌دونم چرا دغدغه اصلی خانم ها واژنشونه بابا اون توی شورته نه کسی میبینه نه کسی راجبش نظر میده& ...

از این سخنای فینیمیستی متنفرم

فرق داره و اگه کسی بخاطر هورموناشه یا نحوه شستن یا عفونت میتونه درستش کنه یا با ی لیزر ساده اعتماد ب نفسشو ببره بالا بله مهمه ولی نه برای مرد یا شوهر برای اعتماد ب نفس خودش

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵
از این سخنای فینیمیستی متنفرم فرق داره و اگه کسی بخاطر هورموناشه یا نحوه شستن یا عفونت میتونه درستش ...

همین خانم ها هستن که خودشون رو خراب کردن

وگرنه تا به حال مردی رو ندیدم اعلام نا رضایتی کنه از شکل دم و دستگاه خودش خود خانم هان که این چیزارو بزرگ میکنن

بعدشم عزیزم هیچ ربطی به فمینیست ندارع شکل طبیعیه بدنه هیچ‌مشکلی هم نداره

کسی که بخواد بخاطر شکل اونحا از آدم سرد بشه همون بهتر که بره بمیره فکر کنم خیلی از کسایی که توی این ...

ببین اصلا همه چی ب کنار

عشق فکر میکنییییی چجوریییی ایجاااددددد میشهههه

میدونی لازمه ی عشق چیه؟ 

کسی بخواد عاشق کسی به کسی جذب شه اول بهش حس جنسی پیدا میکنه بعد عاشق میشه امکان نداره اول عاشق بشه بعد حس جنسی پیدا کنه 

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵
همین خانم ها هستن که خودشون رو خراب کردن وگرنه تا به حال مردی رو ندیدم اعلام نا رضایتی کنه از شکل د ...

من با حرف شما کاملا موافقم مردا درسته عقلشون به چشمشون اما اون حس و حالی که از طرف میگیرن مخم تر از رنگشه

ببین اصلا همه چی ب کنار عشق فکر میکنییییی چجوریییی ایجاااددددد میشهههه میدونی لازمه ی عشق چیه؟&nbs ...

پس اونحوری ببخشید ولی توی خواستگاری و قبل ازدواج باید رابطه داشته باشن

اگر دقت کنی آدم ها اول عاشق میشن و بعد حس جنسیشونو ارضا میکنن

کسی که بخواد بخاطر شکل اونحا از آدم سرد بشه همون بهتر که بره بمیره فکر کنم خیلی از کسایی که توی این ...

نه منظورم طرف مقابل نیست،منظورم خود فرده،به هر حال ذات آدمیزاد همینه که دوست داره زیبا و بی نقص باشه،من خیلی ناراحتم بابت این قضیه،چون یک قسمت از لابیام حالت افتادگی پیدا کرده

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

2790
2778
2791
2779
2792