2777
2789
من بدنم گندمی روشنه و بیکینی تیره اختلاف رنگش خیلیه نمیدونم چیکار کنم:( حتی نیپلم رنگش روشنه کشاله ...

موقع پریودی پد دیر ب دیر عوض میکنی شاید (چون خون پریودی باعث تیرگی میشه) یا شورتای جنس بد و تنگ استفاده میکنی یا ببخشید خود ار*ضا*یی هم میتونه از دلایلش باشه

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه منظورم طرف مقابل نیست،منظورم خود فرده،به هر حال ذات آدمیزاد همینه که دوست داره زیبا و بی نقص باشه ...

هیچ ادمی بی نقص نیست

من خودم لابیا هام بزرگه ولی این برمیگرده به علاقه و شحصیت پاتنرتون و هیچ ربطی به زیبایی یا زشتی ندارع

دقیقا کیفیت رابطه هیچ ربطی به شکل و ظاهر ندارع مهم نحوه برقراری رابطه است

شما متاهلی؟

من هنوز عروسی نکردم و بشدت نگران این قضیه و نحوه مواجهه همسرم بااون هستم

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

پس اونحوری ببخشید ولی توی خواستگاری و قبل ازدواج باید رابطه داشته باشن اگر دقت کنی آدم ها اول عاشق ...

اگرررر دقت کنم؟

اول از نظر جنسی انسان ها کانکت میشن بعد عاشق و وابسته میشن

کسی ظاهر و رفتار طرف رو نپسندی نمیای درونش رو کاوش کنی یا بپری بغلش چندشت میشه یا نه؟

داری مطالعه و پژوهش مقاله چن دانشگاه و چند کتاب رو تکذیب میکنی؟

من توی سایت انگلیسی خوندم میتونم مقالشو بهت بفرستم

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵
شما متاهلی؟ من هنوز عروسی نکردم و بشدت نگران این قضیه و نحوه مواجهه همسرم بااون هستم

توی رابطه با شخصی هستم 

هیچ نگرانی نداره این موضوع واقعا برای مردا مهم نیستش مهم کیفیا رابطه است

باور کنید اونا هیچ‌ توجهی به شکل و ظاهر ندارن

حالا خودتون در آینده متوجه میشید

پس اونحوری ببخشید ولی توی خواستگاری و قبل ازدواج باید رابطه داشته باشن اگر دقت کنی آدم ها اول عاشق ...

همه ی خاستگاری ها موافقیت امیزه؟؟؟؟

اصلا همه اینا ب کنار مگه تو خاستگاری نمیشه طرفو دید از نظر جنسی جذب شد تو عکس طرفو تو اینستا میبینی خوشت میاد بعد🤦🏻‍♀️...

هیچی نمیگم

اگرررر دقت کنم؟ اول از نظر جنسی انسان ها کانکت میشن بعد عاشق و وابسته میشن کسی ظاهر و رفتار طرف رو ...

پس یعنی یک آدم میتونه با یک فردی که تازه دیدتش رابطه برقرار کنه و بعد عاشق اون بشه؟

واقعا حرف بی منطقی میزنید

پس یعنی یک آدم میتونه با یک فردی که تازه دیدتش رابطه برقرار کنه و بعد عاشق اون بشه؟ واقعا حرف بی من ...

بنظر من اول آدما عاشق میشن.

در نتیجه ی شناخت اون آدم عاشق میشن...

همه ی خاستگاری ها موافقیت امیزه؟؟؟؟ اصلا همه اینا ب کنار مگه تو خاستگاری نمیشه طرفو دید از نظر جنسی ...

واقعا بی منطق صحبت میکنید

اون حیوون ها هستن که فقط رابطه جنسی براشون مهم تره 

انسان با عقل و منطق جلو می‌ره و اول عاشق میشه بعد به دنبال رفع نیازشه

2790
2778
2791
2779
2792