2777
2789
اسم دستگاه رو دقیق نمیدونم یعنی خودش گفت یادم رفته اول یه ژل میزنه اون از دردش کم میکنه جلسات اول در ...

سر لیزر ی بار مصرفه؟؟ بکینی رو لیزر کردی حس نکردی نرم تر یا روشن تر شده؟؟ 

ببخشید ولی شما میگی اول نیاز جنسی در صورتی که عشق نیاز جنسی رو بوحود میاره هیچ ربطی ندارع حرفات به ...

دوستم اولش با دوس پسرش رابطه داشت بعد عاشق شدن و وابسته بعد هم ازدواج و الانم ی زندگی عالی. البته در نگاه اول خوششون اومده ک دوست شدن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ سبزه ای طبیعیه ولی اگ پوستت روشنه ن طبیعی نیس

من کل بدنم سفیده سفیدهههههه ولی اون قسمت تیره . شوهرم یکبار با خنده گفت. منم باهاش دعوا کردم .ازم معذرت خواست. گفت منظوری نداشتم‌.  همش تو شب تاریک مطلق ب بهونه تاریکی رو دوس دارم رابط داریم. ولی روز ازم رابط میخواد .استرس میگیرم ‌خودمو جمع می کنم. لیزر نمیرم  میترسم خطر داشته باشه

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
من کل بدنم سفیده سفیدهههههه ولی اون قسمت تیره . شوهرم یکبار با خنده گفت. منم باهاش دعوا کردم .ازم مع ...

ولش کن عزیزم شوهرت خودش خیلی خوبه😒

مردای ایرانی خودشون شبیه علیرضا خمسن توقع انجلینا جولی دارن،اعتمادبنفس داشته باش توام اونو مسخره کن

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
ولش کن عزیزم شوهرت خودش خیلی خوبه😒 مردای ایرانی خودشون شبیه علیرضا خمسن توقع انجلینا جولی دارن،اعت ...

علی رضا خمسه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
بنظر من اول آدما عاشق میشن.در نتیجه ی شناخت اون آدم عاشق میشن...

گلم الان لیزر وایتنینگ اومده برو انجام بده اگر واقعا اعتماد بنفستوخراب کرده با لیزر رنگدانه ها رو تغییر میدن عمل زیبایی 

2790
2778
2791
2779
2792