2777
2789

اکثرا همینجورین

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو جز موارد نادری عزیزم 😐😂🤭

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

بسته به رنگ پوستت اگه سبزه ای اره طبیعیه اصلا نباشه طبیعی نیست

اگه بوری و سفید نه عادی نیست 

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵

این ناحیه به هورمونا طرف بستگی داره ، چون هورمونا جایی که جمع میشن تیره میشه اون ناحیه ها هورمونی تره

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼

من نمی‌دونم چرا دغدغه اصلی خانم ها واژنشونه

بابا اون توی شورته نه کسی میبینه نه کسی راجبش نظر میده 

چرا واقعا اینقدر براتون مهمه

یکی میگه تیره است یکی میگه کوچیکه یکی میگه بزرگه یکی میگه میخوام لابیا هاشو عمل کنم یکی میگه ماله من لابیا ندارع

بابا بیخیال شید تروخدا

حالا خانوما بگید راهیم داره یا نه

که سیاهیو از بین برد

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

من نمی‌دونم چرا دغدغه اصلی خانم ها واژنشونه بابا اون توی شورته نه کسی میبینه نه کسی راجبش نظر میده& ...

خب اعتماد به نفس رابطه رو از آدم میگیره،طبیعیه