2777
2789
عنوان

چجوری با دنا رانندگی کنم؟

177 بازدید | 10 پست

قبلاً پراید  داشتم خوب میتونستم رانندگی کنم 

ولی الان نمیتونم 

حال روحیم اصلا خوب نیس 💔💔لطفا برام صلوات بفرستین که زندگیم خوب بشه خسته شدم دیگه 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتوماته؟؟

ماهم قبلش پارس داشتیم بعد این اتومات بود حس مسکردم هیچ وقت دیگ یاد نمیگیرم دوبار با بابام رفتم بهدم تنهایی رفتم دیگ راه افتادم

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤
اتوماته؟؟ ماهم قبلش پارس داشتیم بعد این اتومات بود حس مسکردم هیچ وقت دیگ یاد نمیگیرم دوبار با بابام ...

نه اتومات نیس

حال روحیم اصلا خوب نیس 💔💔لطفا برام صلوات بفرستین که زندگیم خوب بشه خسته شدم دیگه 😔
اتوماته؟؟ ماهم قبلش پارس داشتیم بعد این اتومات بود حس مسکردم هیچ وقت دیگ یاد نمیگیرم دوبار با بابام ...

صبحا ک خیابونا خلوته برو تمرین بعد گاز و یه اشاره باید بهش بدی خیلی ملایم باید پارو بزاری رو گاز 

جاهای خلوت برو هی دور بزن یه توقف کن تا تسلط کامل بپیدا کنی

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤