nillllofar_abi مدیر استارتر عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 2178 عنوان چجوری با دنا رانندگی کنم؟ 177 بازدید | 10 پست قبلاً پراید داشتم خوب میتونستم رانندگی کنم ولی الان نمیتونم حال روحیم اصلا خوب نیس 💔💔لطفا برام صلوات بفرستین که زندگیم خوب بشه خسته شدم دیگه 😔 1402/10/13 | 18:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسرمایهان عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 900 یکم بگذره راه میافتی نگران نباش انشالله هرکی هرچی برامون خواست ، خدا اول به خودش بده ✋🫠
nillllofar_abi مدیر استارتر عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 2178 چرا نتونی خیلی تنده یعنی روونه. من با پراید راحت میتونستمولی این خیلی تیزه حال روحیم اصلا خوب نیس 💔💔لطفا برام صلوات بفرستین که زندگیم خوب بشه خسته شدم دیگه 😔
_____eli_____ عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 3316 توکل کن 😂 اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻🦯
mania_am عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 643 اتوماته؟؟ماهم قبلش پارس داشتیم بعد این اتومات بود حس مسکردم هیچ وقت دیگ یاد نمیگیرم دوبار با بابام رفتم بهدم تنهایی رفتم دیگ راه افتادم میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤
nillllofar_abi مدیر استارتر عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 2178 اتوماته؟؟ ماهم قبلش پارس داشتیم بعد این اتومات بود حس مسکردم هیچ وقت دیگ یاد نمیگیرم دوبار با بابام ... نه اتومات نیس حال روحیم اصلا خوب نیس 💔💔لطفا برام صلوات بفرستین که زندگیم خوب بشه خسته شدم دیگه 😔
کلیلهودمنه عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 7277 خیلی تنده یعنی روونه. من با پراید راحت میتونستم ولی این خیلی تیزه درکت میکنم اول از جای خلوت شروع کن بعد کم کم قلقش دستت میاد
mania_am عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 643 اتوماته؟؟ ماهم قبلش پارس داشتیم بعد این اتومات بود حس مسکردم هیچ وقت دیگ یاد نمیگیرم دوبار با بابام ... صبحا ک خیابونا خلوته برو تمرین بعد گاز و یه اشاره باید بهش بدی خیلی ملایم باید پارو بزاری رو گاز جاهای خلوت برو هی دور بزن یه توقف کن تا تسلط کامل بپیدا کنی میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤