2821
2789
عنوان

من مردم.

| مشاهده متن کامل بحث + 3362 بازدید | 125 پست

اولویت اهدافتون تحکیم خانواده باشه تمام اعمال و رفتارتون به همون جهت پیش میرن هر چند با دروغگویی مخالفم ولی اگه میدونید با گفتن ی دروغ خانواده حفظ میشه اون دروغ رو بگید شاید همسرتون هیچوقت نتونن به شما اعتماد کنن ولی در زندگی بمونن و نه به عنوان ی خیانتکار بلکه به عنوان شخصی که اشتباه بزرگی مرتکب شده به زندگی با شما ادامه بدن 

همسران بعد از چند سال زندگی رگ خواب و لم طرف مقابل دستشون میاد خودتون ببینید رگ خواب همسرتون چیه رو اون کار کنید 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه خانمی همینجا نظرشون مشابه شما بود. ممکنه هیچوقت این اعتماد برنگرده؟

نه برمیگرده خانوما میبخشن...ولی خانومت همچین کاری میکرد قبول کن شما نمیبخشیدی زندگی شخصی کارآموز ب نظرم ب شما مربوط نیست خودتون قاطی این مسائل نکنین آخرش شما اذیت میشید

نه برمیگرده خانوما میبخشن...ولی خانومت همچین کاری میکرد قبول کن شما نمیبخشیدی زندگی شخصی کارآموز ب ن ...

من کمک به هر انسانی رو اگه نیاز داشته باشه و دست کمک بهت دار کنه می پسندم.

حتا اگه خانمم باشه.

از اینکه امیدوارم کردین ممنونم.

من کمک به هر انسانی رو اگه نیاز داشته باشه و دست کمک بهت دار کنه می پسندم. حتا اگه خانم ...

کار پسندانه ای میکنید از این به بعد باز همچین موردی پیش اومد با خانومت در میون بزار حتی بگو بیا تو حرف بزن کمکش کنیم تنهایی باز از این کارا کنی فک کنم شرایط بدتر میشه

با احترام حسم به شما خیلی مثبت نیست همسرتون این همه مدت از شما دور بود ولی شما انگار حوصلشو ندارین شما موظف بودین تمام برنامه هاتونو بهش گزارش میدادین واگر قصد کمک به دختری رو داشتین این وظیفه رو به کمک خانمتون انجام میدادین واونو در جریان کار مشارکت میدادین، احساس میکنم خیلی با خانما راحتین، الانم لازم نیست بهش باج بدین خونه وملک به نامش کنین اگه شاغله درامدشو جمع کنه خودش میتونه خونه وماشین بخره، اگر از این به بعد با کسی چت نکنین ورمز گوشی وخود گوشی رو در اختیار همسرتون قرار بدین کم کم بهتون اعتماد میکنه ودیگه هم اشتباهتونو توجیه نکنین فقط سکوت وشرمساری بگو اشتباه کردم

حالا که حستون دروغ نمیگه،الان حس شما نسبت به کار من چیه؟ من دروغ گفتم؟ اشتباه کردم؟ خیانت کردم؟

کاش از اول خانومتو در جریان میزاشتی

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
پیامها که همه پاک شدن. بعدشم اون مطمئنه،اما درست نیست. من باهاش چت نمیکنم. من خونه م بوشهره و اون ...

اوه بوشهریام مگه خیانت میکنن

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

با احترام حسم به شما خیلی مثبت نیست همسرتون این همه مدت از شما دور بود ولی شما انگار حوصلشو ندارین ش ...

با سلام و احترام متقابل،

باور کنین من آدم نامردی نیستم.

نامردی از این جهت که واسه مادر بچه هام کم بذارم یا حوصله ش رو نداشته باشم یا خدای نکرده خ.ی.ا.ن.ت کنم.

همسر من،مادر بچه های منه.چطور میتونم بهش حس بد بدم یا واسه ش وقت نذارم؟

منونم از جواب و حوصله تون.

اون سیمکارته که نخواستین اینم شک خانمتونو بیشنر میکنه علتش چیه

سلام.

سیم رایتل بود که فقط واسه این خریدم که  منطقه ای که پروژه مون درش اجرا میشد،رایتل بهترین آنتن دهی رو داشت.توی صحرا بود.

بعد از اتمام پروژه،سیمکارت بدردم نمی‌خورد.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792