2777
2789
عنوان

تجربیات من از تنبلی تخمدان 😊🤍🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 37 پست

و انقدد من دمنوشای بدمزه در طول روز میخوردم که تلخی برام معنا نداشت اصلا🫠😂

بعد از اون من تابستون کلاس والیبال ثبت نام کردم و پیاده روی هم زیاد داشتم

(نمیدونستم که تاثیر داره)

و به طرز عجیبی سه ماه پشت سرهم پریود میشدم

کلا بخوام حساب کنم من درطول سال پنج بار شاید پریود میشدم

و گذشت تا اینکه ورزش رو ول کردم

و روز از نو روزی از نو

و برخلاف میلم مامانم منو برد طب سوزنی پیش یه دکتر دیگه که با یه روش دیگه انجام میداد

روی شکم

پاها کنار انگشت شصت پا و اشاره دست

و… برام سوزن میگذاشت که راستشو بگم یکم درد داشت

خلاصه باد کش هم برام انجام میداد (بادکش واقعا خوبه و سردی رحم رو میگیره ولی پیش کسی که بلده)

و خلاصه من شیش جلسه هم اینو رفتم

که بازم دوماه پشت سر هم پریود شدم 😂😒

ولی ازونجایی که تجربه یه درس بزرگ بهم داده بود گول نخوردم😂😎

یه کلیپ تو یوتیوب راجب درمان تنبلی تخمدان دیدم (من کلیپ و اینا زیاد میدیدم)

ولی اینی که دیدم بدون هیچ دمنوش و چمیدونم اینطور چیزا بود (نمیگم دمنوش بده ولی به موقعش)

و توش راجب اصلاح سبک زندگی میگفت

اصل مطلبش این بود

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلامت باشی قشنگم😍❤

فداتشم

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  

اقا خودت خسته نکن اینقدر تایپ بکنی

اصلاح سبک رو توی ایران خانم فلوزا تاجیک باب کردن پیج دارن و رایگان موارد رو توضبح دادن 

Bardari flora

علاوه بر اون نیلوفر هم قشنگ‌راجع بهش توضیح داده

Niloofar pco

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
اقا خودت خسته نکن اینقدر تایپ بکنی اصلاح سبک رو توی ایران خانم فلوزا تاجیک باب کردن پیج دارن و رایگ ...

🫠🫠😂خب چه کنم تجربست 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
🫠🫠😂خب چه کنم تجربست 

خالا جالبه روزانه چندین بار من به ملت این دوتا پیج و‌کلا اصلاح سبک رو توضیح میدم 

بعد طرف می ناله که وای بچه دار نمیشم واسه شوهرم غصه می خورم و …. 

نمیدونم پرید نمیشم 

بچم نمیشه مادرشوهرم جیگرم خون کرده

بعد می گم اصلاح سبک کن می گه نه نمی تونم روغن بازاری نخورم 😳

اصلاح سبک بکن نه نمی تونم قند نخورم 😳

اصلاح سبک بکن شبا زود بخواب نه نمی تونم عادت ندارم 😳

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
خالا جالبه روزانه چندین بار من به ملت این دوتا پیج و‌کلا اصلاح سبک رو توضیح میدم  بعد طرف می ن ...

منه بیچاره اینارو تو چهار سال فهمیدم 😂

اگر خواستید ادامشو بگید بزارم

منه بیچاره اینارو تو چهار سال فهمیدم 😂

والا من در جهت خیرات، اینجا سعی می کنم اگاه سازی کنم

من فوق لیسانس دارم از دانشگاه رفتم سرچ قوی فقط بدردم خورده 

هر چی دنبالش باشم سریع تو نت بهترین منبعش رو پیدا می کنم

اواخر اردیبهشت ۱۴۰۱ تازه فهمیدم تنبلی دارم( با یک ماه پرید نشدن فقط)  از خرداد اصلاح سبک رو شروع کردم تا الان ادامه داره

والا من در جهت خیرات، اینجا سعی می کنم اگاه سازی کنم من فوق لیسانس دارم از دانشگاه رفتم سرچ قوی فقط ...

من راجبش سرچ میکردم ولی هیچی نمیفهمیدم😂🫠

من تو این مدت دانش اموز بودم البته الانم هستم 

منم از مهر شروع کردم 

من راجبش سرچ میکردم ولی هیچی نمیفهمیدم😂🫠 من تو این مدت دانش اموز بودم البته الانم هستم  منم ...

همین که تو سن کم متوجه شدی و داری تلاش می کنی رعایت کنی بهت افتخار می کنم

حتی اینحا داری اگاه سازی هم می کنی بدا به حال افرادی که بالای ۳۰ سال سن دارن و در مقابل فهمیدن اینقدر مقاومت می کنن!!!!

۱.خودن ارد سفید ممنوع (به جاش ارد سبوس دار)🌸☁️

۲.خوردن تنقلات چیپس و پفک ممنوع (به جاش میوه و اجیل و..)☁️🌸

۳.خوردن شیرینیجات و قند مصنوعی ممنوع(به جاش شیره انگور یا… )🌸☁️

۴.خوردن ترشی ممنوع و جو دو سر پرک

۵.ورزش

۶.روغن مصنوعی ممنون(به جاش روغن طبیعی مثل کنجد و زیتون)

چیزای دیگه هم بود ولی این چیز هایی بودن که من رعایت میکردم

و تقریبا سه چهارماه خییلی جدی اینارو رعایت کردم و باشگاه هم ثبت نام کردم که حتما واجب نیست باشگاه برید یه پیاده روی از نیم ساعت شروع بشه تا بیشتر خیلی هم عالیه  

و من به هیچ عنوان یک دونه شکلات و بستنی و چیپس و پفک و اینا نمیخوردم

نون هم فقط سبوس دار به جز یکی دوبار

و تاثیری که دیدم پریودم منظم شد تقریبا

ولی خب کامل نه مثلا یک هفته ممکنه جلو و یا عقب بشه

و میتونم بگم نصف جوشام رفتن

و موهای ضائدم خیلی نرمال رشد میکنند

و اینم بگم من بعد سه چهار ماهه باز هم رعایت میکردم ولی خب هر از گاهی خیلی زیاد که هوس میکردم یه چیز کوچولو هم میخوردم(شما مثل من نباشید) 😂

و اینا فقط فقط تجربه های منه و اصلا اصلا نمیگم کارم کاملا درست بوده

و شما برای اطمینان حتما زیر نظر پزشک باشید

و اینم بگم من چند ماهیه که تازه این کارهارو انجام دادم و نتیجه گرفتم 😊

و ان شاالله که هرکسی این مشکل رو داره و هرمشکل دیگه ای حل بشه

ببخشید که خیلی طولانی شد🌸🤍

همین که تو سن کم متوجه شدی و داری تلاش می کنی رعایت کنی بهت افتخار می کنم حتی اینحا داری اگاه سازی ...

ممنونم ❤️