2777
2789
عنوان

تجربیات من از تنبلی تخمدان 😊🤍🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 37 پست
ولی رعایت دقیق تمام موارد خیلی سخته. گاهی هوس چیزی میکنی یا مهمونی نمیشه رعایت کرد

منم میگفتم ولی واقعا به سختی خود تنبلی تخمدان نیست 

من بعد اون چند وقت دیگه واقعا هوس شیرینی و تنقلات نمیکنم 

فقط اراده میخواد 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جودوسر بخوریم یا نخوریم؟ 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
جودوسر بخوریم یا نخوریم؟ 

نخور عزیزم🫠

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

بازم سونوگرافی کردین، کیستاتون کم نشده؟ 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
بازم سونوگرافی کردین، کیستاتون کم نشده؟ 

فعلا سونو وقت نکردم برم 

ولی خب تاثیر داشته بنظرم چه ادم سالم چه تنبلی تخمدان داشته باشه اینکارارو انجام بده به خودش کمک کرده 

ولی پریودم که درست شده حدس میزنم کم شده باشن

ممنونم ازت مهربون عزیزم که تجربه هات گفتی ...فقط اینکه روغن کنجد و زیتون اصل از کجا گیر بیارم و بد م ...

قربونت🌸🤍

راستش نمیدونم 

من خودمم کنجد رو زیاد دوست ندارم غذارو تلخ میکنه ولی روغن حیوانی معمولا میگیریم 

بابد فکر کنم توی شهرتون ببینید کجاها دارن

مثلا بعضیا دستگاه روغن گیری دارن اصلشو میفروشن