2777
2789
عنوان

تجربیات من از تنبلی تخمدان 😊🤍🌸

1415 بازدید | 37 پست

سلام خانما از قبل تایپ شده هست 

و ان شاالله که براتون مفید باشه 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

🌸بسمی تعالی🌸

سلام

من این تایپیک رو زدم تا ان شاالله خانمایی که این مشکل براشون بوجود اومده حالا بعضی ها متوجه شدن بعضی ها هم نه

و خانما من فقط تجربیات خودم رو در اختیارتون میزارم و حتما نمیگم که کارهایی که من انجام دادم رو انجام بدید

اول براتون بگم خودم چطور فهمیدم واصلا علائمش چی بود؟

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لایک

منم لایک کن

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  

لایکککک

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
لایک

امضات با چ زبونی؟

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  

من ۱۲ سالم بود که برای اولین بار پریود شدم و خب مثل بقیه دخترها هرماه سرتایم پریود میشددم

البته فقط تا سه ماه اول اینطور بود

و بعد از اون سه ماه من ماه بعدی رو پریود نشدم و یک ماه تبدیل شد به شش ماه !

و روزی که میشد ششمین ماه من و مامانم رفتیم پیش متخصص زنان

و قرارمون شد که فقط بفهمیم مشکلم چیه و از دارو های شیمیایی استفاده نکنم

دلیلش اینه که خانوادت ما بشدت به طب سنتی اعتقاد دارن

و وقتی رفتیم اول از من سونو گرفتن و فهمیدیم که من دچار «تنبلی تخمدان»هستم و من تازه فهمیدم اون شیش ماهی که پریود نشدم چرا انقدر جوش میزدم (من یک جای خالی رو پوستم نبود )و موهای ضائدم خیلی سریع رشد میکردند و موهام ریزش پیدا کرده بود و من هیچ توجهی به اینا نکرده بودم

🫠

(خانما اگر میخوایید راجب تنبلی تخمدان اطلاعات بیشتری بگیرید تو گوگل یه سرچ بکنید چون بخوام براتون مطالب رو بیارم خیلی طولانی میشه)

خب ادامشو بخوام تعریف کنم اینطوری بود که ما از دکتر برگشتیم و دکتر برام دوتا امپول نوشت تا بزنم و پریود بشم

ولی من دارو هارو کلا نگرفتم چون عوارض زیادی داشتن ورفتیم از عطاری رازیانه و یه دمنوش دیگه خریدیم (من کیست هم داشتم )

و من واقعا نمیگم این کاری که کردم درست بود یا غلط من فقط براتون میگم که چه اتفاقاتی برام افتاد

و بگذریم من هر روز خیلی زیاد رازیانه میخوردم و خب زیاده روی هم خوب نیست بالاخره دیگه

و من کنار این دوتا دمنوش از یه دکتر داروساز گیاهی هم دارو گرفتم و اونا میخوردم که باعث شد ماه بعدی پریود بشم ولی من تا میدیدم پریود شدم تو داروها یکم کوتاهی میکردم

و خب بعد از حدودا چندین ماه علائمش خیلی کمتر شد به جز بهم ریختگی پریود

که بنظرم مهمترینش بود

خلاصه من سه چهار ماه یکبار پریود میشدم تا اینکه …

مامانم یک دکتر طب سوزنی پیدا کرد که بابام هم قبلا میرفت اونجا

و خب من تصمیم گرفتم دوره هاشو برم

اینطوری بود که بیست جلسه یک روز درمیون میرفتی طب سوزنی

روی شکم و دوتا دونه هم روی ساق پا و من برای صورتممگفتم بزارن بخاطر جوشام

و ازون بیست جلسه من ده جلسه اشو رفتم و خب درد نداشت

و من بالاخره بعد از مدتها دو ماه پشت سر هم پریود شدم (خییلی خوشحال بودم واقعااا)

و ماه بعدی هم به موقع شدم

ولییییی خوشحالی من اونجایی تموم شد کهه پنج ماه دیگه هم نشدمم  

و کلا پریودم همینطوری بود

و اینم بگم من تنقلات اینا میخوردم و اصلا هم رعایت نمیکردم

و هرچقدر من داروی گیاهی میخوردم دمنوش میخوردم اثر نداشت که نداشت

بلوچی

😍😍زنده باشید