2777
2789
عنوان

مهریه

92 بازدید | 9 پست

سلام مهریه توافقی باشه تضمینی از دادگاه هست که فرد پرداختش کنه، چون همسر من قصد مهاجرت داره تا پایان پرداخت ممنوع الخروج میشه یا نه؟؟ چون ربع سکه ۵۰تا توافق شده اونم هر دوماه...هنوز اقدام نکردیم ولی پیش خودمون توافقنامه دستی نوشتیم میشه زد زیرش؟! بم نده؟ خیلی نگرانم چون پرداختش چنسالی میکشه؟ نمیشه خود دادگاه بگه چنتا پیش پرداخت بده؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به محض اینکه قسط اول رو پرداخت کنه ممنوع الخروجیش برداشته میشه و میتونه از کشور خارج بشه

بهش گفتم چک ۵۰۰ میلیونی برا تضمین بده نمیده... نمیدونم از چه راهی برم که به قولش وفا کنه

بهش گفتم چک ۵۰۰ میلیونی برا تضمین بده نمیده... نمیدونم از چه راهی برم که به قولش وفا کنه

والا خیلی دوس دارم یه راهی بهت بگم ولی متاسفانه قانونا یه جوری طراحی شده که به نفع مردها باشه و جوری نیس که خانوما بتونن به راحتی مهریه شونو بگیرن،پیشنهاد من اینکه به جای ۵۰سکه ده سکه یه جا ازش بگیری و تمومش کنی،اینجوری شاید بهتر باشه

والا خیلی دوس دارم یه راهی بهت بگم ولی متاسفانه قانونا یه جوری طراحی شده که به نفع مردها باشه و جوری ...

اخه ربع سکه‌س. سکه تمام نیس‌. بعد اقا میخواد منو طلاق بده من قصد جدایی ندارم. ولی گفته باید توافقی باشه من تو دادگاه اعلام کنم زوج قصد جدایی داره حق و حقوقمو میدن؟

اخه ربع سکه‌س. سکه تمام نیس‌. بعد اقا میخواد منو طلاق بده من قصد جدایی ندارم. ولی گفته باید توافقی ب ...

اگر اون میخواد طلاق بده تو بگو نه من طلاق نمیدم،اتفاقا اینجوری مهریه گرفتن راحت تره،خانوم قصد جدایی داشته باشه خیلی مهریه گرفتن سخته،تو بگو من توافقی جدا نمیشم برو به دادگاه درخواست طلاق بده و حق و حقوقمو بده و جدا شو

اگر اون میخواد طلاق بده تو بگو نه من طلاق نمیدم،اتفاقا اینجوری مهریه گرفتن راحت تره،خانوم قصد جدایی ...

بهش گفتم ولی میگه باهم توافقنامه نوشتیم صحبت کردیم. میترسم اصلا بزنه زیرش تو خونه جنگ روانی کنه باهام الانم خونه مادرم رفتنو غدقن کرده میترسم  از تحصیلمم محرومم کنه... میگه تا روز خطبه طلاق هیشکی نفهمه ما میخوایم جدا شیم دوتایی کارمونو تموم کردیم بعدش همه میفهمن

بهش گفتم ولی میگه باهم توافقنامه نوشتیم صحبت کردیم. میترسم اصلا بزنه زیرش تو خونه جنگ روانی کنه باها ...

شما تماس بگیر به خونوادت بگو،که اگر بخواد تو خونه حبست کنه اونا در جریان باشن و بیان،نترس و سر خود کاری انجام نده که به ضررت باشه