2777
2789
عنوان

زونا

| مشاهده متن کامل بحث + 7813 بازدید | 46 پست
ممنون عزیزم داشتم از نگرانی میمردم حداقل الان فقط'نگران خودشم چه کارها یا چه خوراکی هایی بخوره و شم ...

بستگی داره چه زونایی داره مامان من زونای چشمی داشت که خیلی طول کشید تا خوب شه بعد ها هم تا مدت ها برای چکاپ پیش چشم پزشک میرفت

مایعات و استراحت آبمیوه های طبیعی 

اگه دکتر پماد داد با دستکش بزن رو زخم اگه برادر یا خواهر داری یا اگه پدرتون بود بگو اونا انجام بدن درسته قبلا آبله مرغان گرفتی نمیگیری ولی احتیاط شرط عقله

حتما برید پیش یه متخصص داخلی اون کامل بهتون توضیح میده

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون عزیزم خیالمو راحت کردی چون درسام واقعا زیاده آخه فعلا بیرونی چیزی نیست گفتم شاسد زونا نیست ا ...

بلهههه فقط ببر عفونی وقتی از بیرون هیچی نزده دکتر پوست چی میخواد کنه دوتا پماد بده که دکتر عفونی ب بابای من گفت پماد هم نزن چون تشدید و تازه میکنه تاول پ زخم بابای من هم اندازه خیلییی کم اندازه ۳در۳سانت فقط پشت قلبش زد بیرون دکتر پوست پماد داد ولی دکتر عفونی گفت نزن قطع کرد

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

ممنونم عزیزم نظرت دیگه از دکتر عفونی یا دکتر پوست نوبت نگیرم واسش؟ از شرایط زونا استرس و نگرانی رو ...

نه خانم نيازي نيست اصلانم استرس نداشته باش من خودم پزشكم (البته خانم نيستم) و بهتون قول ميدم شما درگير نميشي

نه خانم نيازي نيست اصلانم استرس نداشته باش من خودم پزشكم (البته خانم نيستم) و بهتون قول ميدم شما درگ ...

ممنونم 🙏ببخشید پروفایلتونو ندیدم 

به خدا از نگرانی خودش دارم میمیرم

خودم هم که دیگه هیچ نگرانی اونم داشتم

ممنونم 🙏ببخشید پروفایلتونو ندیدم  به خدا از نگرانی خودش دارم میمیرم خودم هم که دیگه هیچ نگرا ...

خواهش ميكنم نگران الفاظ نباشيد من فقط صرف اگاهيتون گفتم نگران درگير شدن خودتونم نباشيد شرايط شما و كنكور رو درك ميكنم من خودمم يه روزي تو جايگاه شما بودم براتون موفقيت تو اين ازمون مهم و أساسي رو ارزو ميكنم

خواهش ميكنم نگران الفاظ نباشيد من فقط صرف اگاهيتون گفتم نگران درگير شدن خودتونم نباشيد شرايط شما و ك ...

ممنونم از درک تون

و همچنین راهنمایی هاتون

امیدوارم شما هم توکارتون موفق باشید همیشه و هیچ وقت از انتخاب پزشکی پشیمون نشین

ممنونم از درک تون و همچنین راهنمایی هاتون امیدوارم شما هم توکارتون موفق باشید همیشه و هیچ وقت از ا ...

منشكرم پزشكي بر عكس تصور مردم كار خيلي سخت و پر استرسيه جاييه كه هميشه با الام مردم روبرو هستي نه با خوشياشون اما من عاشقشم

منشكرم پزشكي بر عكس تصور مردم كار خيلي سخت و پر استرسيه جاييه كه هميشه با الام مردم روبرو هستي نه با ...

راستش منم فقط'به خاطر عشقی که دارم پشت کنکورم چند ساله

خیلی هم تحقیق کردم و با یکی از فامیل های پزشک مون موبه مو درباره سختی هاش صحبت کردم 

اما بازم پشیمون نیستم از علاقه ام

امیدوارم فقط علاقه نمونه و بهش برسم با خیر و صلاح

شما پشیمون نیستین نرفتین دندون؟اون فامیل ما پشیمون بود میگفت پول بیشتر و دردسر و کار کمتر

راستش منم فقط'به خاطر عشقی که دارم پشت کنکورم چند ساله خیلی هم تحقیق کردم و با یکی از فامیل های پزش ...

درسته اگه فقط قصدتون پول باشه و زحمت و استرس كمتر دندون خيلي بهتره اما اونا خودشونم خودشونو پزشك نميدونند پزشكي حيطه ي خيلي وسيعتري داره بايد اومدي توش تا اخر بري نه اينكه يه جايي مثلا بعنوان پزشك عمومي بموني و اينم بدون كاري خيلي سخت پيش رو داري

درسته اگه فقط قصدتون پول باشه و زحمت و استرس كمتر دندون خيلي بهتره اما اونا خودشونم خودشونو پزشك نمي ...

آره میدونم

امیدوارم اگه یه روزی بهش رسیدم پشیمون نشم

ولی خب مسائل مالی هم مهمه من دوست دارم در جوونی پول داشته باشم و پزشکی تا وقتی عمومی که هیچ بعد از تخصص بهت درآمد میده

بیشتر هدفم اینه اگه بهش رسیدم در کنارش فکر یه شغل دیگه هم باشم تا وقتی که بتونم تو علاقه ام به درآمد برسم

واقعا امیدوارم فقط آرزو نمونه واسم و با خیر بهش برسم

آره میدونم امیدوارم اگه یه روزی بهش رسیدم پشیمون نشم ولی خب مسائل مالی هم مهمه من دوست دارم در جوو ...

پزشكي عموميم بدون درامد نيست اما درامد انچناني نداره و گرنه كفاف يه زندگيو ميده مثلا امروز يه پزشك عمومي كه كاراي خاص مثل زيبايي و... نكنه حداقل ماهي پنجاه ميليون داره

پزشكي عموميم بدون درامد نيست اما درامد انچناني نداره و گرنه كفاف يه زندگيو ميده مثلا امروز يه پزشك ع ...

نمیدونم

ولی الان فامیل ما پزشک عمومیه زیر بیست تومان در ماه درآمد داره

اگه این جور که شما میگین باشه که خوبه